2020. május 31., Angéla, Petronella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

2020-ban is „Muzsikál az erdő”

Az évszakokon átívelő rendezvénysorozat szervezői idén is különleges erdei helyszínekre hívják a közönséget, ahol a család valamennyi tagja talál számára vonzó és tartalmas feltöltődési lehetőséget.

A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat 2020-ban a 17. évadára készül. Fő célja az erdő és a zene, a művészet erejével a környezettudatos, fenntartható életvitel irányába mozdítani a rendezvény résztvevőit.

A Príma, Nógrádikum és Nívódíjjal, „Minősített Fesztivál” címmel rendelkező rendezvényen szakvezetéses erdei séták, országos, sőt világhírű előadóművészek és a helybéli művészeti élet kiválóságai által nyújtott klasszikus zenei és a népzenei erdei koncertek várják a közönséget.

Nem marad el az erdei sport, a színvonalas zenei és kézműves gyermekprogram, a helyi termelők bemutatkozása. Megismerkedhetünk a fenntartható gazdálkodás példáival, valamint tudományos ismeretterjesztő előadásokon bővíthetjük tudásunkat az erdő és a természetvédelem témakörében.

Idén 3 térségben jelentkezik a „Muzsikál az erdő”. Az év első eseménye a „Muzsikál az erdő” a Hírös Városban május 22–24. között várja az érdeklődőket a Kecskeméten a Vízmű dombi erdőben, az Arborétumban valamint Lakitelek – Tőserdőn. Az év legnagyobb eseménye, a „Muzsikál az erdő” – Mátrai Művészeti Napok 9 napos programfolyama július 4-e és 12-e között kerül megrendezésre. Ősszel pedig a „Muzsikál az erdő” a Körösök völgyében szeptember 25-e és 27-e között Gyula térségében, Gyula – Városerdőn, valamint Nagyvárad közelében, Püspökfürdőn szerveződik.

Fotó: www.muzsikalazerdo.hu
Neked ajánljuk
A tenger mélyén rejtőzik a világ leghalálosabb tava Ha nem rohan el fülünk mellett a madárdal... Fecskefészkekkel és falfestményekkel népesült be a szegedi fűtőmű Rekordszámú új ragadozó szivacsfajra bukkantak Ausztrália partjainál A növekedés határai és a koronavírus-járvány
Tovább a forrásra: muzsikalazerdo.hu
Vissza
Hírfolyam