2021. április 13., Ida
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Mindenkit vár a Maradj otthon! fesztivál

A virtuális Maradj Otthon! fesztivál neves fellépők segítségével arra ösztönzi és abban segíti a közönséget, hogy vegyék komolyan a járvány megfékezéséhez szükséges előírásokat, és maradjanak otthon.

A szervezők száznál is több hazai zenekart, előadót kértek fel, hogy a közös cél érdekében a saját felületeiken rendszeresen nyilvánuljanak meg posztokkal, filmekkel, közönségtalálkozókkal. Ezeket a Maradj otthon! fesztivál Facebook-oldalán is követhetik a rajongók.

Az oldal figyelemmel kíséri és ajánlja azokat a házi koncerteket, amelyeket az előadók otthonról, stúdióból közvetítenek, ezzel elviselhetőbbé téve a bezártságot.

A Maradj otthon! fesztivál egy nonprofit kezdeményezés, munkatársai társadalmi munkában vesznek részt benne. Támogatást, szponzorációt senkitől nem fogad el. A felmerülő költségek finanszírozását a VOLT Produkció önerőből vállalja.

március 24–29. között egyebek mellett a következő programok közül választhatunk:

További információ: https://www.facebook.com/events/209226760406914

Fotó: Maradj Otthon! fesztivál/facebook.com
Neked ajánljuk
Zalaegerszeg a Zöld Busz Program mintaprojektjének ötödik állomása Legyél te is a természet dallamainak komponistája! Fűrészporból környezetbarát műanyag Több ezren vettek részt Szerbiában egy környezetvédelmi tüntetésen Kicsiben is bele lehet vágni az ökogazdálkodásba
Forrás: facebook.com
Vissza
Hírfolyam