2021. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Naponta bemutat online egy-egy állatot a zárva tartó Schönbrunni Állatkert

Az intézmény március 11. óta nem látogatható, a bécsieknek azonban nem kell lemondaniuk az elefántok, zsiráfok és a többi állat látványáról: mindennap online bemutatnak egy-egy állatot a „Az állatoktól hozzád – Üdvözlet a Schönbrunni Állatkertből” elnevezésű akció keretében.

„Felkérjük az embereket, írják meg, melyik állat hiányzik nekik különösen, és mi kérésüket teljesítve fotón vagy videón elvisszük otthonukba az adott állatot a közösségi média és a honlapunk segítségével” – mondta el Johanna Bukovsky állatkerti szóvivő.

„Hihetetlenül sok üzenetet kapunk, melyek szebbé teszik az otthon töltött időnket. Az emberek mindennap várják a posztjainkat, a pozitív tartalmakra most igazán nagy szükség van.”

A kívánságlisták élén áll Finja, a nőstény jegesmedvebocs és Kibali, a nőstény elefántkölyök is. 

A bemutatókat mi is nyomon követhetjük a zoovienna.at, a facebook.com/zoovienna és a instagram.com/zooviennaschonbrunn oldalakon.

Fotó: Manfred Werner – Tsui /Wikimedia Commons
Neked ajánljuk
Bajban vannak a kérgesteknősök Kaliforniában Szabadtéri és online kiállításon is megcsodálhatjuk Máté Bence alkotásait 30 döbbenetes reklámfotós átverés gyorsétterembe csábításhoz (videó) Az emberiség nagy céljai egymást támogatva is teljesülhetnek Több száz kiló húst ajánlottak fel rászorulóknak a böllérek
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam