2020. december 5., Vilma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hétfőtől újra látogatható a Budakeszi Vadaspark

Biztonsági szabályok életbeléptetésével hétfőtől újra megnyitja kapuit a Budakeszi Vadaspark. A Kárpát-medencében őshonos állatokat bemutató intézmény hétköznap 9 és 17 óra között, hétvégén és ünnepnapokon 9 és 18 óra között várja a látogatókat.

A kijárási korlátozás alatti online vadasparki élményt hétfőtől felválthatja az állatokkal való személyes találkozás – közölte a Budakeszi Vadaspark az MTI-vel. A Vadaspark újranyitásával egyidejűleg a Dinó Park és a KávéZoo is újból nyitva tart.

A Budakeszi Vadaspark azon látogatóinak, akiknek a bérlete 2020. március 16. és 2021. március 15. között jár le, a bérlet érvényességi ideje két hónappal meghosszabbodik. A biztonság érdekében a Vadaspark új látogatói szabályokat léptetett életbe.

A park területén – az egy háztartásban élők kivételével – kötelező a legalább másfél méteres védőtávolság betartása, ajánlott az orrot és szájat eltakaró védőmaszk használata, és javasolják a bankkártyával történő fizetést.

Fiatal dámszarvas a Budakeszi Vadasparkban
Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

A Kecskesimogató kivételével az állatsimogatók zárva lesznek, az állatbemutatók és látványetetések pedig ideiglenesen szünetelnek. A Vadaspark dolgozói a frekventált pontokon és a játszótereken kézfertőtlenítőket helyeztek ki, és nagy gondot fordítanak az illemhelyek és a látogatói tér tisztán tartására, ezért kérik a látogatókat, hogy fokozottan ügyeljenek e helyiségek, terek tisztaságára.

A Vadaspark közösségimédia-felületein továbbra is nyomon követhető a park állatainak élete. Élő bejelentkezések várják az érdeklődőket, és folytatódik a legkisebbeknek szóló Vadasparki Mesesorozat, a hónap állatával készült képzeletbeli interjúk, feladványok, valamint játékok is. 

Neked ajánljuk
Hogyan újítsuk fel középületeinket közel nulla energiaigényűvé? – Webinár a Magyar Energiaklub szervezésében Egy változékony freskó figyelmeztet a klímaváltozással kapcsolatos felelősségünkre Ültess ökokertet az iskola udvarára! Az Európai Központi Banknál is érik a zöldfordulat, de ennek nem mindenki örül A világon elsőként engedélyezték mesterséges csirkehús értékesítését Szingapúrban
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam