2020. szeptember 27., Adalbert
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az internetre költözik a zöldülők vására

Idén a járványhelyzetre tekintettel digitálisan találkozhatnak a környezettudatos életmód iránt érdeklődők.

A szervezők ebben az évben kicsit más módon, a technika adta lehetőségeket kihasználva igyekeznek támogatni azokat, akik nyitottak a változásra. Június 2. és június 7. között, az interneten várja az érdeklődőket a környezettudatos háztartási termékeket bemutató Zöldülők Vására.

A szervezők – a Felelős Gasztrohős Alapítvány és a Nagy Réka – Ökoanyu magazin –célja, hogy elősegítsék a tudatos életmód iránt érdeklődők és a környezetbarát termékek gyártóinak, forgalmazóinak összekapcsolódását. 

A szervezők, ahogy az eddigi eseményeken is, fontosnak tartják, hogy a rendezvény szemléletformáló is legyen, ezért a „kiállítók” virtuális bemutatkozása mellett rövid előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel is készülnek, ahol a nézők is feltehetik a kérdéseiket – írták közleményükben.

Fotó: Zöldülők Vására | Online Edition/facebook.com
Neked ajánljuk
Áder János: tudatosabban, körültekintőbben kell bánni a környezetünkkel Kerry Emanuel: Amit a klímaváltozásról tudunk Richard Panek: Mi a baj a gravitációval? – A talpunk alatt lapuló rejtély megoldása Nem elégségesek az unió klímavédelmi erőfeszítései? Távoli példa bizonyítja: egy jól megtervezett otthon a természettel és a lakók igényeivel is összhangban lehet
Tovább a forrásra: nepszava.hu
Vissza
Hírfolyam