2021. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az internetre költözik a zöldülők vására

Idén a járványhelyzetre tekintettel digitálisan találkozhatnak a környezettudatos életmód iránt érdeklődők.

A szervezők ebben az évben kicsit más módon, a technika adta lehetőségeket kihasználva igyekeznek támogatni azokat, akik nyitottak a változásra. Június 2. és június 7. között, az interneten várja az érdeklődőket a környezettudatos háztartási termékeket bemutató Zöldülők Vására.

A szervezők – a Felelős Gasztrohős Alapítvány és a Nagy Réka – Ökoanyu magazin –célja, hogy elősegítsék a tudatos életmód iránt érdeklődők és a környezetbarát termékek gyártóinak, forgalmazóinak összekapcsolódását. 

A szervezők, ahogy az eddigi eseményeken is, fontosnak tartják, hogy a rendezvény szemléletformáló is legyen, ezért a „kiállítók” virtuális bemutatkozása mellett rövid előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel is készülnek, ahol a nézők is feltehetik a kérdéseiket – írták közleményükben.

Fotó: Zöldülők Vására | Online Edition/facebook.com
Neked ajánljuk
Elpusztult a világ egyik legritkább madara Emily Carr: a természetrombolás egyik első krónikása A világ legrégebbi barlangi állatfestményét találták meg Indonéziában Rekordmértékben csökkent tavaly az üvegházhatású gázok kibocsátása az Egyesült Államokban Klímaadaptációs szakemberek képzésének elindítását tervezi a Miskolci Egyetem
Tovább a forrásra: nepszava.hu
Vissza
Hírfolyam