2020. július 14., Örs, Stella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az internetre költözik a zöldülők vására

Idén a járványhelyzetre tekintettel digitálisan találkozhatnak a környezettudatos életmód iránt érdeklődők.

A szervezők ebben az évben kicsit más módon, a technika adta lehetőségeket kihasználva igyekeznek támogatni azokat, akik nyitottak a változásra. Június 2. és június 7. között, az interneten várja az érdeklődőket a környezettudatos háztartási termékeket bemutató Zöldülők Vására.

A szervezők – a Felelős Gasztrohős Alapítvány és a Nagy Réka – Ökoanyu magazin –célja, hogy elősegítsék a tudatos életmód iránt érdeklődők és a környezetbarát termékek gyártóinak, forgalmazóinak összekapcsolódását. 

A szervezők, ahogy az eddigi eseményeken is, fontosnak tartják, hogy a rendezvény szemléletformáló is legyen, ezért a „kiállítók” virtuális bemutatkozása mellett rövid előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel is készülnek, ahol a nézők is feltehetik a kérdéseiket – írták közleményükben.

Fotó: Zöldülők Vására | Online Edition/facebook.com
Neked ajánljuk
Már meg lehet nézni a debreceni állatkert vöröspanda-hímjét (képgalériával) Íme, a Samsung doboz-újragondoló versenyének legsikerültebb alkotásai A világ minden szegletébe eljut a föld sokszínű erdeinek zsivaja Már javában zajlik a felkészülés az egyszer használatos műanyagok betiltására Adomány a kikindai idősek otthonának
Tovább a forrásra: nepszava.hu
Vissza
Hírfolyam