2021. június 14., Vazul
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Piacok napja az Erzsébet téren

Június 21-én a Hello Piac és a Nem Adom Fel szervezésében az Erzsébet tér egy hatalmas közösségi piaccá változik.

A Piacok napján a magyar őstermelők legfinomabb zöldségei, gyümölcsei és háztáji termékei mellett design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves ruhákat, tárgyakat, kiegészítőket, ékszereket, ajándékokat, kincseket is találhatnak az érdeklődők.

A szervezők célja, hogy a Piacok napjával a hazai termékek iránti megbecsülést tovább erősítsék.

Emellett a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékeket szeretnék népszerűsíteni, illetve lehetőséget teremteni a magyar kisvállalkozóknak, kézműveseknek, hogy az utóbbi nagyon nehéz hónapok ellenére is folytatni tudják termelő, alkotó munkájukat, a vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek.

A rendezvény keretében adománygyűjtéssel segítik a Nem Adom Fel Alapítvány által üzemeltetett Nemadomfel Házakat (Szendrőlád, Pánd), amelyek a nehéz helyzetben bezártak, és az oda járó, a járvány miatt nehéz helyzetbe kerülő gyermekek családjai munka nélkül maradtak.

  • Időpont: 2020. június 21. 11:00–19:00
  • Helyszín: Erzsébet tér
  • Az esemény gyerek-, család- és kutyabarát. A belépés ingyenes.
  • Az árusoknak, vásárlóknak is kötelező a távolság betartása és a maszk viselése, egyes esetekben gumikesztyű használata.
Neked ajánljuk
A fenntartható és kreatív jövőről is gondolkodhatnak a MANK Múzeumok éjszakájára szervezett programkavalkádjának résztvevői Túl a láthatáron – Magyar földön, magyar ég alatt... 2021 (természetfilm) Megújult a népszerű mecseki kulcsosház Sörhulladék és trágya keveréke lehet a tökéletes növényvédő szer? A folyók és óceánok megtisztításával igyekszik csökkenteni hulladéklábnyomát a Coca-Cola
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam