2021. február 25., Géza
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az ételek élvezete műanyag nélkül az igazi

A megszokott módon műanyagmentesek lesznek az  idei, hosszú szünet után újrainduló Food Truck Show-k, ráadásul a különleges kulináris élményeket mostantól kényelmesen és biztonságosan, sorban állás nélkül élvezhetjük.

A szezonnyitót Szentendrén, a Kacsakő előtti Duna-parton rendezik július 17–19 között, ahol a fesztiválra fejlesztett előrendelő applikáció is debütál – írja a Roadster.

Hétvégétől újra megjelennek a truckok a nagyobb városokban. Szentendrén tizennégy kocsi várja a street food rajongókat, helyi utcazenészekkel és a környező országok ízeivel.

A bisztró előtti Duna-szakaszon bőven van hely, úgyhogy a vízparti, tábortüzes élmény akár gyerekekkel együtt is garantált. 

A műanyagmentesség mindig alapvetés a szervezők részéről, de mostantól egy előrendelő alkalmazással még kényelmesebbé teszik a fesztiválozást. „Még nézni sem szeretem a sorban állást, úgyhogy egy ideje a látóterünkben van egy gasztroapp, amelyet próbaüzembe helyezünk idén. A vendégek biztonsága miatt ez most kiemelten fontos volt nekünk” – mondta Vad-Horváth Zoltán, a Food Truck Show főszervezője.

További helysznek Fotó: Food Truck Show Hungary/facebook.com
Neked ajánljuk
Onine előadás a tyúktartás, a méhlegeltetés és a komposztálás rejtelmeiről Államtitkár: a kormány célja áttérni a zöldgazdaságra Nagyszabású faültetésért kampányol két brazil művész (videóval) Folyamatos fűtés helyett ügyes praktikákkal is melegen tarthatjuk az otthonunkat DNS-adatbank az illegális állatkereskedelem megakadályozására
Tovább a forrásra: roadster.hu
Vissza
Hírfolyam