2020. szeptember 22., Móric
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Műanyagmentes Piknik a Humusszal

A Humusz csapata úgy döntött, hogy idén is megrendezi a két évvel ezelőtti nagy sikerű Műanyagmentes Pikiniket. Ezúttal is számos zöld szervezet és csomagolásmentes vállalkozás várja majd a résztvevőket.

Július 25-én szombaton a Humusz Ház kertjében várják azokat, akiket érdekel a műanyagmentes élet, akiket zavar a sok szemét, és szeretnének cselekedni, valamint azokat, akik keresik a megoldást az egyszer használatos műanyag helyettesítésére, és szívesen piknikeznének egy jót környezettudatosságra törekvő emberek társaságában.

A programon vezetett beszélgetések és kerti játékok várják az érdeklődőket, valamint egy mini vásár, ahol sok mindent beszerezhetnek, ami megkönnyíti a hulladékmentesebb életet.

Ugyanakkor biztosan nem lesznek egyszer használatos műanyag csomagolóanyagok, ezért a szervezők minden résztvevőt arra kérnek, hogy ne ilyenekbe csomagolják az ételeket-italokat a piknikhez.

A rendezvény gyermek- és kutyabarát!

Fotó: HuMuSz/facebook.com
Neked ajánljuk
Zöld Civil ON – Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Nemtalálkozója A zöldenergia utóélete sem mindig tiszta Látványos szembesítés a természet törékenységével Két fontos ok miatt is válasszunk hazait! Így teleltesd át az édesburgonyát
Tovább a forrásra: humusz.hu
Vissza
Hírfolyam