2021. június 17., Alida, Laura
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Műanyagmentes Piknik a Humusszal

A Humusz csapata úgy döntött, hogy idén is megrendezi a két évvel ezelőtti nagy sikerű Műanyagmentes Pikiniket. Ezúttal is számos zöld szervezet és csomagolásmentes vállalkozás várja majd a résztvevőket.

Július 25-én szombaton a Humusz Ház kertjében várják azokat, akiket érdekel a műanyagmentes élet, akiket zavar a sok szemét, és szeretnének cselekedni, valamint azokat, akik keresik a megoldást az egyszer használatos műanyag helyettesítésére, és szívesen piknikeznének egy jót környezettudatosságra törekvő emberek társaságában.

A programon vezetett beszélgetések és kerti játékok várják az érdeklődőket, valamint egy mini vásár, ahol sok mindent beszerezhetnek, ami megkönnyíti a hulladékmentesebb életet.

Ugyanakkor biztosan nem lesznek egyszer használatos műanyag csomagolóanyagok, ezért a szervezők minden résztvevőt arra kérnek, hogy ne ilyenekbe csomagolják az ételeket-italokat a piknikhez.

A rendezvény gyermek- és kutyabarát!

Fotó: HuMuSz/facebook.com
Neked ajánljuk
Levendulás-templomos geotúra Dörgicsén Környezetbarát fóliával spórolnak meg több tonna műanyagot Egy terjedelmes kalauz az apró hangyák izgalmas és hatalmas birodalmába Pár éven belül emberen is tesztelik az öregedést legyőző eljárást Rekordhőséget hozott a június az Egyesült Államokban
Tovább a forrásra: humusz.hu
Vissza
Hírfolyam