2022. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Magyar Nemzeti Parkok Hete

A Magyar Nemzeti Parkok Hete 2020 rendezvény keretében (várhatóan szeptember 14–20. között) változatos programok várják a természeti élmények iránt érdeklődőket. A rendezvény nyitó hétvégéjének szeptember 11–13. között a gödöllői Kastélypark ad otthont, kapcsolódva a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál rendezvényéhez.

A „zöldforgatagban” átfogó képet kapunk hazánk természeti, ökoturisztikai, kulturális kínálatáról, megkóstolhatjuk a különleges Nemzeti Parki Termék védjegyes termékeket, bekapcsolódhatunk a hagyományőrző kézművesek munkájába, nem utolsósorban garantált ajándékokat, értékes ajándékcsomagokat nyerhetünk a kicsiknek és nagyoknak is szórakozást ígérő természetismereti játékokon.

Fotó: magyarnemzetiparkok.hu

A folytatásban, szeptember 14–20. között valamennyi nemzeti parkunkban gazdag programkínálat, izgalmas kalandtúrák, családi programok várnak földön és vízen, ingyenesen vagy kedvezményes áron. A Magyar Nemzeti Parkok színesen összeállított ajánlataikkal mind az állat- és növényvilág, mind a földtani értékek szerelmeseinek a kedvében járnak.

További információk hamarosan, a magyarnemzetiparkok.hu honlapján olvashatóak.

Neked ajánljuk
Rangos nemzetközi elismerésben részesült a Nanushka Kenderből és gombából is készülhet bukósisak Újrahasznosítható pénztárca pár lépésben Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: magyarnemzetiparkok.hu
Vissza
Hírfolyam