2021. június 15., Jolán, Vid
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Magyar Nemzeti Parkok Hete

A Magyar Nemzeti Parkok Hete 2020 rendezvény keretében (várhatóan szeptember 14–20. között) változatos programok várják a természeti élmények iránt érdeklődőket. A rendezvény nyitó hétvégéjének szeptember 11–13. között a gödöllői Kastélypark ad otthont, kapcsolódva a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál rendezvényéhez.

A „zöldforgatagban” átfogó képet kapunk hazánk természeti, ökoturisztikai, kulturális kínálatáról, megkóstolhatjuk a különleges Nemzeti Parki Termék védjegyes termékeket, bekapcsolódhatunk a hagyományőrző kézművesek munkájába, nem utolsósorban garantált ajándékokat, értékes ajándékcsomagokat nyerhetünk a kicsiknek és nagyoknak is szórakozást ígérő természetismereti játékokon.

Fotó: magyarnemzetiparkok.hu

A folytatásban, szeptember 14–20. között valamennyi nemzeti parkunkban gazdag programkínálat, izgalmas kalandtúrák, családi programok várnak földön és vízen, ingyenesen vagy kedvezményes áron. A Magyar Nemzeti Parkok színesen összeállított ajánlataikkal mind az állat- és növényvilág, mind a földtani értékek szerelmeseinek a kedvében járnak.

További információk hamarosan, a magyarnemzetiparkok.hu honlapján olvashatóak.

Neked ajánljuk
Újabb helyen bukkantak rá hazánkban a világ egyik legritkább emlősfajára (videóval) Képek a napfogyatkozásról (képgaléria és videó) Túl a láthatáron – Magyar földön, magyar ég alatt... 2021 (természetfilm) Kék Bolygó Podcast: A világ detektívüvegen keresztül Románia tovább küzd az illegális szemétimport ellen
Tovább a forrásra: magyarnemzetiparkok.hu
Vissza
Hírfolyam