2021. június 13., Anett, Antal
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Még lehet regisztrálni a Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál programjaira!

Filmvetítések, fotó- és szoborkiállítás, családi programok és szakmai előadások várják a szeptember 11. és 13. között Gödöllőre látogatókat. A járványügyi helyzet miatt a nézők létszámát 500 főben korlátozták, regisztrálni a rendezvény honlapján lehet.

A természet- és környezetvédelem hatékonysága mára civilizációnk fennmaradásának záloga. A Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál célja, hogy ráirányítsa erre a figyelmet. A fesztivál egyik legfontosabb eredménye, hogy pályázataival minden művészeti ág alkotóit megszólítja. 

2020-ban a fesztivál kiemelt partnerei a magyar nemzeti park igazgatóságok, amelyek a Magyar Nemzeti Parkok nyitórendezvényén látványos programokkal mutatkoznak be.

A programokon való részvétel ingyenes, de a szervezők mindenkit arra kérnek, hogy az érdeklődők és a rendezvény érdekeit is szem előtt tartva a tervezett látogatás időpontját és a létszámot az erre szolgáló űrlap kitöltésével előre jelezzék.

Várakozás esetén a helyszínen a regisztrált látogatókat engedik be először. A regisztrációt a szervezők mindegyik nap esetében az előző nap 24:00-ig tudják elfogadni. 

Neked ajánljuk
A fenntartható és kreatív jövőről is gondolkodhatnak a MANK Múzeumok éjszakájára szervezett programkavalkádjának résztvevői Tájképből tanúságtétel és mementó Szardíniáról hazatérő turistákat büntetnek (videóval) A járvány kevésbé élhetővé tette Európa városait Lélegeztetőgép a mosonmagyaróvári mentőknek
Tovább a forrásra: godollofilmfest.com
Vissza
Hírfolyam