2020. október 25., Bianka, Blanka
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az idei Brain Bar kiemelt témája a Föld megóvása

A jövőfesztivál keretében több hazai és nemzetközileg ismert előadó osztja meg nézeteit. Az online követhető előadások során szó esik a húsevés hatásairól, az energiafelhasználásról és a városok zöldítéséről is. 

2020. szeptember 15–17. között több neves szakember előadását is nyomon követhetik az érdeklődők az idén online platformon megrendezett, ingyenesen, mindenki számára elérhető eseményen.

Az idei jövőfesztiválon előad többek mellett Lőrinczi István, a permakultúra-mozgalom egyik legismertebb hazai népszerűsítője. Moldován András, akit az egyik kereskedelmi csatorna üzleti show-műsorának szókimondó befektetőjeként ismerhetett meg a közönség, a vállalkozó Bergovecz Lászlóval, a Magyar Vegán Egyesület (MAVEG) elnökével vitázik arról, hogy milyen közvetlen és közvetett hatásai vannak a húsevő és a húsmentes étrendnek nemcsak az emberek egészségére és életminőségére, hanem a szűkebb és tágabb környezetünkre is.

Dr. Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára az általunk használt és kibocsátott káros anyagokra hívja fel a figyelmet. Mellettük egy igazi megosztó szakértő, Bjørn Lomborg is feltűnik az idei Brain Bar előadói között: a provokatív stílusú dán közgazdász szerint rosszul értelmezzük a klímapolitikát. 

A sokakat foglalkoztató környezetvédelem mellett a rendezvény további kiemelt témája  a koronavírus hatása a mindennapjainkra és az üzleti életre.

Neked ajánljuk
Rekordmeleg szeptember van mögöttünk A koronavírus hatására a magyar divat is fenntarthatóbbá válhat Darvak egy napja pusztai itatónál (természetfilm) Már épül a Factory Zero Íme a technológia, amely lehetővé teszi, hogy bárhol feltölthessük a villanyautónkat
Tovább a forrásra: beol.hu
Vissza
Hírfolyam