2021. június 21., Alajos, Leila
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Zöld Civil ON – Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Nemtalálkozója

2020-ban a koronavírus miatt a világháló biztosít helyszínt a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Nemtalálkozójának.

A Zöld Civil ON keretében 2020. szeptember 21–25. között több mint 20 plenáris és szakmai program, szekciótalálkozó és közösségi esemény várja az érdeklődőket.

Az eseményen képet kaphatunk a környezeti kihívások megoldásáért folyó küzdelem állásáról, a klíma- és természetvédelemmel, szemléletformálással foglalkozó szakemberek előtt álló kihívásokról, és tippeket kaphatunk saját környezettudatosságunk fejlesztéséhez.

A rendezvényen számos környezetvédelmi szervezet munkáját megismerhetjük, így például – a teljesség igénye nélkül – képviselteti magát az Éghajlatvédelmi Szövetség, a Reflex Környezetvédő Egyesület, a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület, a Magyar Természetvédők Szövetsége, a Magosfa Alapítvány, a Fauna Alapítvány, a Levegő Munkacsoport, a Nők a Balatonért Egyesület és az Ökogyülekezeti Mozgalom.

Neked ajánljuk
A Tisza nevében – Megdöbbentő film a folyó menti hulladékhegyekről (dokumentumfilm) Rajzpályázat a barlangok világnapja alkalmából Online kvíz az európai zöld megállapodásról Félmillió forint értékben kapott diagnosztikai eszközt a Hetényi Géza Kórház 2026-ban mutatják be az utolsó belső égésű motoros Audikat
Tovább a forrásra: zoldcivil.hu
Vissza
Hírfolyam