2020. október 25., Bianka, Blanka
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Zöld Civil ON – Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Nemtalálkozója

2020-ban a koronavírus miatt a világháló biztosít helyszínt a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Nemtalálkozójának.

A Zöld Civil ON keretében 2020. szeptember 21–25. között több mint 20 plenáris és szakmai program, szekciótalálkozó és közösségi esemény várja az érdeklődőket.

Az eseményen képet kaphatunk a környezeti kihívások megoldásáért folyó küzdelem állásáról, a klíma- és természetvédelemmel, szemléletformálással foglalkozó szakemberek előtt álló kihívásokról, és tippeket kaphatunk saját környezettudatosságunk fejlesztéséhez.

A rendezvényen számos környezetvédelmi szervezet munkáját megismerhetjük, így például – a teljesség igénye nélkül – képviselteti magát az Éghajlatvédelmi Szövetség, a Reflex Környezetvédő Egyesület, a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület, a Magyar Természetvédők Szövetsége, a Magosfa Alapítvány, a Fauna Alapítvány, a Levegő Munkacsoport, a Nők a Balatonért Egyesület és az Ökogyülekezeti Mozgalom.

Neked ajánljuk
Közoktatási intézmények csatlakozását is kérik az európai hulladékcsökkentési héthez A koronavírus hatására a magyar divat is fenntarthatóbbá válhat Darvak egy napja pusztai itatónál (természetfilm) Kék bolygó címmel indít podcastot Áder János Aggasztó mértékben olvadnak a svájci gleccserek
Tovább a forrásra: zoldcivil.hu
Vissza
Hírfolyam