2020. december 2., Melinda, Vivien
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Online elérhető tartalmakkal várja az érdeklődőket a Fővárosi Állat- és Növénykert

A zárvatartás alatt a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársai a intézmény honlapján és közösségimédia-felületein számolnak be a kert lakóinak mindennapjairól.

A Fővárosi Állat- és Növénykert közleménye szerint, ahogy a tavaszi bezárás során, most is arra készülnek az állatkertben, hogy az interneten keresztül közvetítsék az állatkerti élményeket.

Hanga Zoltán szóvivő elmondta: a következő hetekben a szokásosnál is több hírt, képes beszámolót és kisfilmet tesznek majd közzé az állatkert YouTube-csatornáján, Facebook-oldalán és weboldalán.

Emellett rendszeresen készítenek és tesznek közzé majd olyan anyagokat, amelyekkel igyekeznek pótolni a tanulmányi csoportok állatkerti látogatásait és a zoopedagógiai foglalkozásokat.

Az állatkert több kifutójánál is vannak webkamerák, ezeken keresztül az érdeklődők otthonról is megfigyelhetik az állatokat – tette hozzá Hanga Zoltán.

Szerdától a koronavírus-világjárvány második hulláma miatt további intézkedésig minden magyarországi állatkert, így a Fővárosi Állat- és Növénykert is zárva tart.
Az előre megvásárolt jegyek és bérletek érvényességének idejét az újbóli megnyitás után annyi nappal fogják majd meghosszabbítani, ahány napig nem fogadhat látogatókat a városligeti intézmény.

Neked ajánljuk
Hogyan újítsuk fel középületeinket közel nulla energiaigényűvé? – Webinár a Magyar Energiaklub szervezésében Madárfotós pályázat legjobbjait díjazták Tatán (képgaléria) Cédruskupola emlékeztet az erdei esők békéjére Megtört a jég – A megújult tananyagokban kiemelt szerepet kapnak a digitális megoldások Indul a pályázat az egyszer használatos műanyagok helyettesítésére
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam