2021. július 31., Oszkár
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Fagyimaci Akciócsoport is részt vesz az Európai Hulladékcsökkentési Héten

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulata 2021 januárjában mutatja be A jegesmedve szerelMese című klímamesét, mely a környezettudatosság jegyében íródott. 

Az Európai Hulladékcsökkentési Héten a mese szereplőinek közreműködésével bonyolítanak le különböző online kvízeket, hirdetnek kihívásokat és mutatnak be módszereket a hulladék csökkentésére.

Társulatunk tagjai közül többen már zöld útra léptek. Sőt, van, aki már ökológiai lábnyom nélkül éli a mindennapjait. Hogyan lehetséges ez? Minden napra összegyűjtöttünk néhány olyan tevékenységet, amellyel demonstrálni tudjuk a változás lehetőségét.

– olvasható a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház Facebook-oldalán, ahol a hét minden napján új, a témához illeszkedő tartalommal jelentkeznek. A társulat Instagram-oldalán pedig a művészek és munkatársak személyes praktikáiba is bepillanthatnak az érdeklődők.

Az iskolás korosztály számára pedig a hulladékmentesség témaköréhez kapcsolódó játékkal készültek.

Neked ajánljuk
A természet- és zenerajongókat idén is várja a természet operaháza Íme, a négy új természeti Világörökség-helyszín (képekkel) Csodák szigete, Madagaszkár (természetfilm) Olaszországi extrémek: úgy hullott az égből a jég, mint a kavics Az ausztrál bozóttüzek erősebben hűtötték a klímát, mint a koronavírussal járó leállás
Tovább a forrásra: kecskemetinemzeti.hu
Vissza
Hírfolyam