2021. október 21., Orsolya
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Mesés mackófarsang a családnak

Mivel az állatkert a világjárvány miatt nem fogadhat látogatókat, a hagyományos Mackófarsangot idén online tartották meg. Az ebből az alkalomból készült családi foglalkoztató füzet sok-sok medvés érdekességgel, rejtvényekkel és játékos feladványokkal kínál szórakozást az egész családnak.

Az állatkert Mackófarsanghoz kapcsolódó, letölthető és kinyomtatható foglalkoztató füzetében kreatív kézműveskedésre bátorító ötletek is helyet kaptak, amelyeket együtt is kipróbálhatunk.

A füzetben jelölték, melyik részt milyen korú gyermekeknek szánják, de a móka akkor az igazi, ha abban lehetőleg az egész család részt vesz.

A kiadványt az állatkert oldaláról tudjuk letölteni.

Mivel a világjárvány miatt személyes látogatásra most nincs lehetőség, az intézmény különösen fontosnak tartja, hogy az állatkerti élményeket az interneten keresztül próbálják meg eljuttatni a nagyközönséghez. Ezért a szokásosnál is több hírt, kisfilmet és képes beszámolót tesznek közzé, illetve a Digitális Állatkert program keretében olyan tartalmakat is megosztanak, amelyek az állatkerti tanulmányi látogatásokat igyekeznek pótolni.

Neked ajánljuk
A vadászat és a természet témájában nyílt kiállítás a Ludwig Múzeumban Októberben különösen ideje van a javítgatásnak Biomimikri, avagy van mit tanulnunk bolygónk zseniális élőlényeitől (videó) A klímaváltozás nem veszélyezteti az emberiség jóllétét? A tudósok 99,9 százaléka szerint az emberi tevékenység felelős a klímaváltozásért
Tovább a forrásra: zoobudapest.com
Vissza
Hírfolyam