2021. július 29., Flóra, Márta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kiskertpiac online kiadásban

Biztosan sokan nélkülözik a vasárnapi kiskertpiacokat, a növények, hazai alkotók termékei alatt roskadozó kis asztalokat. Nekik nyújthat apró vigaszt a Valentin-nap alkalmából az online térben megrendezésre kerülő változat, amivel az Ellátóháztól távol élők is belekóstolhatnak a kiskertpiacozás hangulatába.

A kiskertpiac zöld szerelem vasárnap esemény keretében a héten online van lehetőségünk megvásárolni a kiállítók által kínált, szerelemre hangolt portékákat. A kiskertpiacos kincseket házhoz szállítva is kérhetjük, de átvételüket személyesen is lebonyolíthatjuk: az Ellátóház február 14-én, vasárnap 10 és 16 óra között pop up átvételi pontként funkcionál majd.

A kiskertpiac nem is lenne igazi virágok és növények nélkül, ezért a Floratina design virágcsokrai, az Aster Dísznövény pozsgásai és kaktuszai és Golmitz János és felesége virágkertészetének krókuszai, tulipánjai, de még mini citromjai közül is lehet majd válogatni a webes felületeken.

Az online vásáron további 20 tervező és dizájner termékei közül szemezgethetünk: a természetes kozmetikumoktól, a kézműves csokoládékon át az egyedi üveg-, réz-, kagyló- és ásványékszerekig majdhogynem minden megtalálható lesz.

A szervezők felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy a helyszínen vásárolni nem lesz lehetőség, csupán az online vásárolt termékek személyes átvételére teremtenek alkalmat.

Neked ajánljuk
Hazai dizájntermékek segítségével hasznosul a Horvátország partjait szennyező hulladék Íme, a négy új természeti Világörökség-helyszín (képekkel) Csodák szigete, Madagaszkár (természetfilm) A kanadai hőhullámok ismét bebizonyították, hogy egyre gyorsuló felmelegedéssel kell számolnunk Kirívó a szárazság: szörnyű homokvihar falta fel az ősi kínai várost a Góbi sivatag szélén
Tovább a forrásra: funzine.hu
Vissza
Hírfolyam