2022. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szabadtéri és online programot szervez a Föld napjára az ELTE Füvészkert

Az ELTE Füvészkert 2021-ben ünnepli alapításának 250. évfordulóját, amelyet a jubileumhoz méltó programsorozattal terveznek megünnepelni.  

Egyszerre szabadtéri és online programot szerveznek a Föld napja alkalmából a hétvégén az ELTE Füvészkertben, amely a 250 éves jubileumi programsorozatához közösségi adománygyűjtést is indított.

A játékhoz okostelefonra és internetelérésre van szükség. Az előre regisztrált egyéni látogatók, családok április 23-án 9 órakor kapják meg a linket, amely a feladatokat és az állomások helyszíneit tartalmazza. A később regisztrálók a regisztráció időpontjában kapják meg a feladatsort.

Az információkat tartalmazó szabadtéri állomásokat egyénileg és önállóan keresik fel a résztvevők.

Személyes érintkezésre, csoportosulásra nem kerül sor a játék jellegéből adódóan – hangsúlyozzák a szervezők az MTI-hez eljuttatott hétfői közleményben, amelyben arra kérik a résztvevőket, hogy amennyiben egy-egy állomásra egyszerre érkeznének más játékosokkal, tartsák be a hatályban lévő járványügyi intézkedéseket.

  • A programra regisztrálni a www.fuveszkert.org oldalon lehet, és a feladatsort is online kell beküldeni április 23. és 25. között.
  • Az ELTE Füvészkert április 23. és 25. között, naponta 9-től 17 óráig bármikor felkereshető. 
Fotó: MTI Fotó: Manek Attila
Neked ajánljuk
A növények napján különleges programokkal várja a látogatókat a szegedi egyetemi füvészkert A növények napján különleges programokkal várja a látogatókat a szegedi egyetemi füvészkert Az Ifjúság Európai Évéhez csatlakozva a fiatalokat szólítja meg a Közösségek Hete Izgalmas programokkal készül a Zöld hétre az egri egyetem Nagyra törők a tengeri szélenergiával kapcsolatos tervek Európában
Tovább a forrásra: origo.hu
Vissza
Hírfolyam