2022. június 25., Vilmos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

EcoPunk – egy fesztivál a hétköznapi környezetvédelem jegyében

A Terényben megrendezésre kerülő eseményen az üzleti élet szereplői, zöld civilek, gazdálkodók és alulról szerveződő közösségek válaszolnak a klímaváltozás kihívásaival kapcsolatos kimondott és kimondatlan kérdéseinkre.

„Az EcoPunk Találkozón közösen keresünk gyógyírt a saját lelkiismeret-furdalásunkra, és olyan megoldásokat mutatunk be a témában jártas szakértőkön keresztül, amelyekből mindenki összeállíthatja magának azt, amit a saját hétköznapi életébe bele tud illeszteni” – idézi a rendezők invitáló szavait a Glamour.

A rendezvény célja, hogy széles tömegek számára váljon elérhetővé és vonzóvá a saját ökológiai lábnyomuk csökkentése.

Ezért bárki, aki ellátogat a találkozóra – tartson bárhol a szemléletváltásban, és éljen bármilyen életet –, biztosan talál olyan megoldásokat, amelyeket hazatérve be tud integrálni a hétköznapi életébe.

Az előadók listája folyamatosan frissül, részletes programbontás később várható, jegyek viszont már válthatók az augusztus 19–22 között megrendezésre kerülő fesztiválra.

Neked ajánljuk
Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Szemétbe öltöztek a kongói művészek, hogy megtörjék a túlfogyasztás átkát A gödöllői természetfilm-fesztivál díjazott filmjei 3/3. (videók) A siker titka vidéken, 17. rész - Matyódesing (videó) A közelmúlt legsúlyosabb monszunja Bangladesben és Indiában
Tovább a forrásra: glamour.hu
Vissza
Hírfolyam