2021. szeptember 25., Eufrozina, Kende
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nem léphetsz kétszer ugyanabba a kiállításba: folyton változó tárlat vár a Balatonnál

Percenként változó kiállítás a Balatonnál – digitális fotóinstalláció nyitotta meg kapuit The Frame címmel a tihanyi Rege Galériában augusztus 2-án. Az ötlet lényege, hogy a kihelyezett digitális eszközökön folyton cserélődnek a felvételek, így minden látogatónak más és más élményben lehet része.

De annak is mindig új, még felfedezésre váró arcát mutatja majd a kiállítás, aki újra és újra ellátogat az augusztus 2. és szeptember 12. közötti időszakban.

Percenként változó kiállítás a Balatonnál – a kiállítás megálmodójának egyik képe Fotó: Bánhalmi Norbert

A speciális tárlat Bánhalmi Norbert fotóművész elképzelése alapján valósult meg, és öt elismert művész pályájának kiemelkedő képeit mutatja be egyedi módon:

Bánhalmi alkotásai mellett Nagy Zoltán
táj- és városfotós, Polonyi István reklámfotós, Berentés Ágnes barlangfotós, fotóművész és Szekeres János természetfotós, fotóművész alkotásait lehet megnézni a tihanyi galériában 

írja a veol.hu a szervezők közlése alapján.

Neked ajánljuk
A szemét megsemmisítésének képei szembesítenek Budapesten a túlfogyasztás következményeivel Élet a Nagy-korallzátonyon – Tavasz (természetfilm) Sok területen van szükség a változásra Rekordmennyiségű kibocsátással jártak az északi félteke erdőtüzei Csapdába ejtik a dunai műanyagot, hogy feltárják a hulladékban rejlő potenciált
Tovább a forrásra: veol.hu
Vissza
Hírfolyam