2022. augusztus 13., Ipoly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nem léphetsz kétszer ugyanabba a kiállításba: folyton változó tárlat vár a Balatonnál

Percenként változó kiállítás a Balatonnál – digitális fotóinstalláció nyitotta meg kapuit The Frame címmel a tihanyi Rege Galériában augusztus 2-án. Az ötlet lényege, hogy a kihelyezett digitális eszközökön folyton cserélődnek a felvételek, így minden látogatónak más és más élményben lehet része.

De annak is mindig új, még felfedezésre váró arcát mutatja majd a kiállítás, aki újra és újra ellátogat az augusztus 2. és szeptember 12. közötti időszakban.

Percenként változó kiállítás a Balatonnál – a kiállítás megálmodójának egyik képe Fotó: Bánhalmi Norbert

A speciális tárlat Bánhalmi Norbert fotóművész elképzelése alapján valósult meg, és öt elismert művész pályájának kiemelkedő képeit mutatja be egyedi módon:

Bánhalmi alkotásai mellett Nagy Zoltán
táj- és városfotós, Polonyi István reklámfotós, Berentés Ágnes barlangfotós, fotóművész és Szekeres János természetfotós, fotóművész alkotásait lehet megnézni a tihanyi galériában 

írja a veol.hu a szervezők közlése alapján.

Neked ajánljuk
Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: veol.hu
Vissza
Hírfolyam