2022. január 27., Angelika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nem léphetsz kétszer ugyanabba a kiállításba: folyton változó tárlat vár a Balatonnál

Percenként változó kiállítás a Balatonnál – digitális fotóinstalláció nyitotta meg kapuit The Frame címmel a tihanyi Rege Galériában augusztus 2-án. Az ötlet lényege, hogy a kihelyezett digitális eszközökön folyton cserélődnek a felvételek, így minden látogatónak más és más élményben lehet része.

De annak is mindig új, még felfedezésre váró arcát mutatja majd a kiállítás, aki újra és újra ellátogat az augusztus 2. és szeptember 12. közötti időszakban.

Percenként változó kiállítás a Balatonnál – a kiállítás megálmodójának egyik képe Fotó: Bánhalmi Norbert

A speciális tárlat Bánhalmi Norbert fotóművész elképzelése alapján valósult meg, és öt elismert művész pályájának kiemelkedő képeit mutatja be egyedi módon:

Bánhalmi alkotásai mellett Nagy Zoltán
táj- és városfotós, Polonyi István reklámfotós, Berentés Ágnes barlangfotós, fotóművész és Szekeres János természetfotós, fotóművész alkotásait lehet megnézni a tihanyi galériában 

írja a veol.hu a szervezők közlése alapján.

Neked ajánljuk
A fenntartható építészet megteremtése csak adatok kérdése? Minikonferencia a fenntartható divat és a márkaépítés kihívásairól Bakonyi juhászasszony (dokumentumfilm) Még tart az Ana okozta károk felmérése Délkelet-Afrikában Az elmúlt napokban Törökországot és Görögországot is elérte az extrém hidegfront
Tovább a forrásra: veol.hu
Vissza
Hírfolyam