2022. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Zöld Otthon és Fenntartható Étkezés Nap Erzsébetvárosban

A Felelős Gasztrohős és az Erzsébetváros Klímakabinet szervezésében megvalósuló egész napos rendezvényen előadásokkal, workshopokkal, játékokkal, kóstolóval, konyhai eszközök csereberéjével és filmvetítéssel várják a látogatókat. 

Az Erzsébetváros Zöld Étkezés és Otthon Napján részt vevők környezetbarát háztartási termékeket és ínycsiklandó növényi alapú ételeket ismerhetnek meg, miközben a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseikre is választ kaphatnak.

Megtudhatják, hogy hogyan lehet hulladékmentesen főzni, hogyan kerülhetik el az ártalmas kemikáliák használatát és lehetnek környezettudatosak a gyereknevelésben, de az is kiderül, hogy mi teszi a fenntartható szobanövényt.

Emellett kipróbálhatják, hogyan lehet fenntartható háztartási eszközöket készíteni, kert nélkül, a lakásunkban komposztálni, és elmerülhetnek a vegán mártogatósok világában.

Neked ajánljuk
Az ürömi állatotthonba vitt állateledelt Orbán Viktor Gorillák a ködben (életrajzi film) Awaken – Barangolás a Föld körül (filmelőzetes) Ismét lehet pályázni óvoda- és iskolakertek kialakítására Meghaladta az 50 fokot a hőség egy ausztrál kisvárosban
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam