2021. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Zöld Otthon és Fenntartható Étkezés Nap Erzsébetvárosban

A Felelős Gasztrohős és az Erzsébetváros Klímakabinet szervezésében megvalósuló egész napos rendezvényen előadásokkal, workshopokkal, játékokkal, kóstolóval, konyhai eszközök csereberéjével és filmvetítéssel várják a látogatókat. 

Az Erzsébetváros Zöld Étkezés és Otthon Napján részt vevők környezetbarát háztartási termékeket és ínycsiklandó növényi alapú ételeket ismerhetnek meg, miközben a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseikre is választ kaphatnak.

Megtudhatják, hogy hogyan lehet hulladékmentesen főzni, hogyan kerülhetik el az ártalmas kemikáliák használatát és lehetnek környezettudatosak a gyereknevelésben, de az is kiderül, hogy mi teszi a fenntartható szobanövényt.

Emellett kipróbálhatják, hogyan lehet fenntartható háztartási eszközöket készíteni, kert nélkül, a lakásunkban komposztálni, és elmerülhetnek a vegán mártogatósok világában.

Neked ajánljuk
Folytatódik a településfásítási program Először rendeznek oktatási konferenciát a fenntartható divatról Közép-Európában Az űrkutatókat is megihlette a távoli univerzum sejtelmes szépsége Fizessenek többet a városi terepjárósok, mondja egy német polgármester Új akciótervvel küzd a műanyagszennyezés ellen Kína
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam