2022. augusztus 11., Tiborc, Zsuzsanna
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Milyenek lesznek a jövő városai? – online beszélgetés a Brain Bárral

A Budapesten épülő Magyar Zene Háza tervezője, Fudzsimoto Szou japán sztárépítész is részt vesz Európa legnagyobb jövőfesztiválja, a Brain Bar „Jövő városai” témában indított, csütörtöki panelbeszélgetésén.

A Hogyan tervezhetünk élhető városokat a jövő számára? című panelbeszélgetés a Brain Bar YouTube-csatornáján élőben követhető lesz szeptember 9-én, csütörtökön 15 órától.

A panel résztvevői Fudzsimoto Szou mellett Lasma Ivaska, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) innovációs igazgatója; Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára, valamint Roman Sysel, a Bolt regionális menedzsere lesznek.

A Magyar Zene Háza tervezésekor Fudzsimoto Szou szinte teljesen áttetsző, környezetbarát épület létrehozására törekedett, hogy harmonikus átmenetet alakítson ki a természetes és a mesterséges környezet között.

A Liget Budapest projekt keretében épülő Magyar Zene Háza
2021. február 26-án
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Brain Bar legfrissebb kiadását a Millenáris Parkban rendezik meg csütörtökön és pénteken.

Neked ajánljuk
Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: kidsnews.hu
Vissza
Hírfolyam