2021. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jótékonysági vásár és adománygyűjtő nap a Hortobágyi Madárkórházban

A jótékonysági Hortobágyi Madárpark –Madárkórház Alapítványt segítő kézműves vásár mellett színes, szórakoztató és ismeretterjesztő programokkal is készülnek a szervezők.

A résztvevők játékos formában ismerkedhetnek meg hazánk madárvilágával, valamint a madármentő tevékenységgel.

A szervezők egyebek mellett madártotóval, tollfelismerő versennyel, tombolával és a gyerekeknek kézműves foglalkozással is készülnek.

A látogatók a madárkórházba szervezett tárlatvezetésen is részt vehetnek.

Az adománygyűjtő nap célja, hogy a kórházban egy saját labor kerüljön kialakításra. Így az esetleges fertőző betegségek esetén a diagnózis akár azonnal felállítható lenne, a mintákat nem kellene idegen laborokba szállítani, ott fizetni a feldolgozásukért, majd több munkanapot is várni az eredményre. „Sok esetben életet menthet, ha a megfelelő kezelést azonnal el tudjuk kezdeni” – hangsúlyozza a madárkórház.

  • Időpont: 2021. szeptember 18. 10:00–15:00
  • Helyszín: Hortobágyi Madárpark – Madárkórház Alapítvány
    4071 Hortobágy, Petőfi tér 6.
  • További információ: facebook.com/events/541595717079048/
Neked ajánljuk
Nagyvárosi madarak (rövidfilm) Először rendeznek oktatási konferenciát a fenntartható divatról Közép-Európában Az űrkutatókat is megihlette a távoli univerzum sejtelmes szépsége Fizessenek többet a városi terepjárósok, mondja egy német polgármester Új akciótervvel küzd a műanyagszennyezés ellen Kína
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam