2021. október 17., Hedvig
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kutyafesztivál népszerűsíti a felelős kutyatartást Budapesten

Családi programokkal, szórakoztató módon hívja fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és a gazdátlan állatok örökbefogadására az V. Belvárosi Kutyafesztivál, amelyet szeptember 18-án rendeznek meg Budapesten, az Olimpia parkban.

Az ingyenes programsorozaton kutya-gazdi fotózás, kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, fizioterápia-bemutatók és kutya-viselkedésterápiás tanácsok is várják az érdeklődőket – írta meg a Háziállat.hu.

A kutyás napon programokkal készülnek a leendő kutyatartóknak is, akik önkéntesek segítségével a Kutya Sétáltató Nap keretében kipróbálhatják, milyen érzés lehet egy kutya gazdájának lenni – közölte Óvári Klári, a Vigyél Haza Alapítvány munkatársa csütörtökön az MTI-vel.

A rendezvényre azokat a családokat is várják, amelyek már örökbe fogadtak kutyát.

A fesztiválon bemutatkozik be az Állatvédelem gyerekeknek program. Az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központjának szakmai támogatásával létrejött Állatvédelem gyerekeknek oldal csapata segítségével a gyerekek egyebek mellett megismerhetik a magyar kutyafajtákat, tesztelhetik memóriájukat, és játszhatnak a felelős állattartásra oktató játékkal.

A rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

Neked ajánljuk
A vadászat és a természet témájában nyílt kiállítás a Ludwig Múzeumban Két argentin város lakói mentették a gyilkos bálnákat (videó) A Volvo a fenntartható textíliák készítésében látja a jövőt A klímabarát innovációban látja a gazdaság jövőjét a francia elnök Mossunk okosan! Így növelhetjük ruháink élettartamát
Tovább a forrásra: haziallat.hu
Vissza
Hírfolyam