2022. július 3., Kornél, Soma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Novemberben megnézhetitek, mi történik Magyarország egyetlen lámpafeldolgozójában

November 22–24. között három napra kinyitja kapuit az egyetlen hazai lámpahulladék-újrahasznosító üzem.

Izgalmas programmal készül az Electro-Coord Magyarország az idei Európai Hulladékcsökkentési Hétre: a nyílt napok lehetőséget kínálnak arra, hogy minél több látogató ismerje meg testközelből a világítástechnikai termékek teljes körforgásának folyamatát.

A nyílt napokon az ország minden tájáról várják a látogatókat, iskolai csoportok és egyéni látogatók (családok, baráti társaságok) is jelentkezhetnek.

A látogatók egy rövid tájékoztató előadáson megismerik az Electro-Coord hulladékhasznosítási tevékenységét, a folyamat által kinyert anyagok felhasználását, majd egy üzemlátogatás keretében a feldolgozási sorrendnek megfelelően szakmai kísérővel bejárják a teljes üzemegységet.

A csoportok látogatásának megfelelő ütemezése érdekében a nyílt napokra előzetesen regisztrálni kell. A jelentkezéseket beérkezésük sorrendjében fogadják be folyamatosan a fennmaradó szabad időpontokra. A programra Sztankó Eszternél lehet jelentkezni az e.sztanko@electro-coord.hu címen vagy a (30) 222 2223-as telefonszámon.

Használt fénycsövek az Electro-Coord fénycsőbontó üzemében Fotó: MTI/Rosta Tibor
Neked ajánljuk
Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó) Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán
Tovább a forrásra: csupazold.hu
Vissza
Hírfolyam