2022. június 30., Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Idén is izgalmas előadásokkal várja a látogatókat a Zöldgömb Fesztivál

A természetvédelem, a klímaváltozás, a fenntarthatóság, a zöld életmód iránt érdeklődők és elkötelezettek találnak újdonságokat és csemegéket a programjukban.

Zöldek vagyunk, de mennyire? Biztos, hogy elég zöld, ami annak látszik? Mi az az energiaközösség? Élelem a járvány idején – többet vagy kevesebbet pazarolunk?

Mit tesz az éghajlatváltozás a flórával? Passzív megfigyelői vagyunk, vagy tehetünk ellene?

Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a november 21-én, 5. alkalommal megrendezésre kerülő Zöldgömb Fesztivál látogatói! A szervezők idén is izgalmasabbnál izgalmasabb előadásokkal próbálják a látogatóikat a képernyő elé szögezni, de nemcsak azzal, hogy felhívják figyelmünket a klímaváltozás veszélyeire, hanem azzal is, különböző megoldási javaslatokat és jó gyakorlatokat mutatnak be.

Látva a különböző tudományterületekről érkező előadókat és témákat, idén is számíthatnak arra, hogy a természetvédelem, a klímaváltozás, a fenntarthatóság, a zöld életmód iránt érdeklődők és elkötelezettek találnak újdonságokat és csemegéket a programjukban.

Neked ajánljuk
Júliusban a Várkert Bazárban várja a látogatókat a leghíresebb magyar dizájnvásár A magyar kaktuszgyűjtő, akinél Attenborough csapata is forgatott A zavarba ejtő 4000 éves szikla Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán Űrbéli buborékfelhőt vetnének be a felmelegedés ellen az MIT tudósai
Tovább a forrásra: szeretlekmagyarorszag.hu
Vissza
Hírfolyam