2021. november 29., Taksony
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Idén is izgalmas előadásokkal várja a látogatókat a Zöldgömb Fesztivál

A természetvédelem, a klímaváltozás, a fenntarthatóság, a zöld életmód iránt érdeklődők és elkötelezettek találnak újdonságokat és csemegéket a programjukban.

Zöldek vagyunk, de mennyire? Biztos, hogy elég zöld, ami annak látszik? Mi az az energiaközösség? Élelem a járvány idején – többet vagy kevesebbet pazarolunk?

Mit tesz az éghajlatváltozás a flórával? Passzív megfigyelői vagyunk, vagy tehetünk ellene?

Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a november 21-én, 5. alkalommal megrendezésre kerülő Zöldgömb Fesztivál látogatói! A szervezők idén is izgalmasabbnál izgalmasabb előadásokkal próbálják a látogatóikat a képernyő elé szögezni, de nemcsak azzal, hogy felhívják figyelmünket a klímaváltozás veszélyeire, hanem azzal is, különböző megoldási javaslatokat és jó gyakorlatokat mutatnak be.

Látva a különböző tudományterületekről érkező előadókat és témákat, idén is számíthatnak arra, hogy a természetvédelem, a klímaváltozás, a fenntarthatóság, a zöld életmód iránt érdeklődők és elkötelezettek találnak újdonságokat és csemegéket a programjukban.

Neked ajánljuk
Fenntartható karácsonyi készülődésre hív a Medence Csoport és a Sétaműhely A jegesmedve szerelMese – Előadás gyerekeknek a klímaváltozásról Újabb kilátót adtak át, ezúttal Szentendrén Növekszik a mikroműanyagok mennyisége a Tiszában A zöld átmenetért felelős biztos szerint részmegoldásokat hozott a klímacsúcs
Tovább a forrásra: szeretlekmagyarorszag.hu
Vissza
Hírfolyam