2022. augusztus 8., László
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fenntartható karácsonyi készülődésre hív a Medence Csoport és a Sétaműhely

Ha ellátogatunk a Medence Csoport műhelyében megrendezésre kerülő workshopra, garantáltan nem találkozunk pazarlással vagy felesleges és unalmas szériadarabokkal – ugyanakkor a nyugalmas karácsonyi készülődés élménye mellett egy egyedi és fenntartható ajándékra is szert tehetünk.

„Sétálás helyett töltsünk el együtt két kreatív órát, és készítsük el együtt a karácsonyi ajándékot” – invitálja a fenntartható dizájn iránt érdeklődőket a Sétaműhely.

A programra ellátogatók kétfajta táska, illetve egy övtáskaként és pénztárcaként is használható kiegészítő elkészítése közül választhatnak.

A kétórás workshopon dizájner vezető ad személyre szabott tanácsokat, a résztvevők által megtervezett és sablonok segítségével kiszabott táskák pedig profi varrók segítségével, a szemük láttára nyerik el végleges formájukat. A kész terméket természetesen azonnal hazavihetik.

További információ: setamuhely.hu/seta/re-produkcio-szabd-ujra-a-medence-csoporttal/

Neked ajánljuk
Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: setamuhely.hu
Vissza
Hírfolyam