2022. augusztus 8., László
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Mikulás-programokkal várja a családokat az Állatkert

Mikulás-programokkal várta a családokat az Állatkert december 5-én (vasárnap), az adventi időszakban pedig a városligeti intézmény újabb és újabb lakóival ismerkedhet meg a nagyközönség mindennap az állatkerti adventi kalendárium közönségprogramjain – olvasható a Fővárosi Állat- és Növénykert pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.

December 5-én 10 és 15 óra között a gyerekek az állatkerti Mikulással is találkozhattak, az intézmény kreatív kézműveskedéssel, 14 órai kezdettel pedig Kerekítő Manó mondókás mókájával is várta a családokat.

Ezekben a hetekben az Állatkert különleges adventi kalendáriummal kedveskedik a nagyközönségnek.

Ennek lényege, hogy november 28-a, azaz advent első vasárnapja óta naponta más-más közönségprogramot kínálnak a látogatóknak, ezek a programok kisfilm vagy képes beszámoló formájában még aznap fel is kerülnek az Állatkert honlapjára és közösségimédia-felületeire.

A budapesti Állatkert az év minden napján, így az adventi időszakban is nyitva áll a nagyközönség előtt. A legnépszerűbb lakó továbbra is Samu, az április végén született kiselefánt, a legújabb jövevénynek pedig Arya és Amir, a két perzsa leopárdkölyök számít, akik anyjukkal, Banuval együtt egyre több időt töltenek a kifutóban, ahol a látogatók is megtekinthetik őket.

Neked ajánljuk
Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam