2022. augusztus 13., Ipoly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Karácsonyi vásárok a pörgős ajándékvadászat helyett a lelassulás jegyében

A We Love Budapest összegyűjtötte azokat a karácsonyi vásárokat, ahol a lassúélet-érzés, a meghittség és a közvetlenség megtapasztalása mellett fenntartható, magyar dizájntermékek között válogatva készülhetünk az ünnepekre.

A Hello Piac Karácsonyi Vásárán egyedi dizájnalkotások, újrahasznosított termékek, natúr kozmetikumok, DIY és vintage ruhák, táskák, szappanok, ékszerek és mindenféle mütyűrök várnak. De nemcsak a nyugodt nézelődésnek és az ajándékok beszerzésének szentelhetjük az időnket, hanem el is készíthetjük a saját meglepetéseinket.

  • Helyszín: Akvárium Klub
  • Időpont: December 12. 10–17 óra, 

Őstermelői piac költözik a Ferenc térre a 4. adventi vasárnapon. A Karácsonyi Pancs Piac POP-UP keretében a klasszikus piaci termékek mellett vegán termelőktől is vásárolhatunk. Ha a tárgyak helyett inkább finomságokat varázsolnánk a fa alá, akkor ott a helyünk a karácsonyi Pancson! 

  • Helyszín: Ferenc tér 
  • Időpont: December 19. 9–14 óra,

Az ANKERmarket Zöld Ünnep kiskertpiacán a városi kertészek, növényrajongók, a természetes dizájn és a gasztronómia szerelmesei (vagy a fentiek rokonai, ismerősei és üzletfeli) bukkanhatnak szuper ajándékokra. 

  • Helyszín: MADHOUSE, Anker köz
  • Időpont: December 12. és 19. 10–16 óra, 

A Karácsonyi Makers' Market rendezvényen budapesti dizájnereket és kézművesalkotókat ismerhettünk meg, és az utolsó pillanatokhoz közeledve is beszerezhetünk egy-két szuper és egyedi dizájnajándékot a fa alá. 

  • Helyszín: Turbina Kulturális Központ
  • Időpont: December 12.10–16 óra és december 21. 13–19 óra, 

További javaslatokért érdemes felkeresni a We Love Budapest oldalát!

Neked ajánljuk
Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: welovebudapest.com
Vissza
Hírfolyam