2022. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Családi napra hív a Tudatos Vásárlók Egyesülete

A szervezők többek között előadásokkal, beszélgetésekkel, magcserével és színes gyerekprogramokkal várják a fenntarthatósági témákra nyitott résztvevőket.

A családi nap folyamán bemutatkozik a Tudatos Vásárlók két népszerű programja, a Közösségi mezőgazdálkodás és az ÖkoKörök is.

Világszerte február végén tartják a közösségi mezőgazdálkodás nemzetközi napját. Ez az a hónap, amikor a vásárlók csatlakozhatnak a gazdaságokhoz, hogy átalánydíjért cserébe minden héten jó minőségű élelmiszerhez jussanak.

Idén a Tudatos Vásárlók a családi napon mutatják be azokat a gazdaságokat, amelyek várják az új tagokat.

Az ÖkoKör egy zöldülő csapat inspiráló találkozásainak sorozata. Több mint 10 éve indulnak újabb és újabb ÖkoKör-csoportok szerte az országban – mindenki máshol tart a háztartás zöldítésében, és sokat segít, ha érezheti, hogy nem egyedül csinálja.
A Tiszta otthon körökben a zöld takarítás a fő téma, a Kamra pedig a fenntartható élelmiszer-beszerzésről és étkezésről szól.

A családi napon izgalmas beszélgetésekkel várja a látogatókat többek között Lengyel Zoltán, a Táncoskert közösségi gazdaság vezetője, Tóth Andi (Háztartásom hulladék nélkül), Nagy Réka (Ökoanyu), Karalyos Gábor (Vegán Hegylakó), dr. Lengyel Boglárka gyermekorvos, Molnár Klára 5 elemes étrendtanácsadó is.

A gyerekeknek színes programokkal készülnek. Lesz például maglabdakészítés, környezettudatosságra ösztönző kézműves foglalkozások, zsonglőrködés és játszóház.

  • Helyszín: TIT Stúdió székháza 1113 Budapest, Zsombolyai u. 6.
  • További információ: tudatosvasarlo.hu
Neked ajánljuk
Rejtőzködő pataklakókat figyelhetünk meg a csopaki Pele-körút tanösvényen Rejtőzködő pataklakókat figyelhetünk meg a csopaki Pele-körút tanösvényen A fenntartható vásárlásokhoz ad tippeket a Kifli.hu Melegedő óceánokra és rekordmagas metánszintre figyelmeztet a WMO Metrózni fejedelmi élmény
Tovább a forrásra: storeinsider.hu
Vissza
Hírfolyam