2022. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jótékonysági és irodalmi programokkal várja a látogatókat vasárnap a Rex Állatsziget

A macskák február 17-i világnapja alkalmából tartott egész napos rendezvény örökbefogadási szándék esetén is jó alkalom arra, hogy a cica és jövendőbeli gazdája egymásra találhasson.

Egész napos jótékonysági és irodalmi programok, játékok, előadások is várják az állatbarátokat a Rex Állatszigeten Újpesten vasárnap, február 20-án.

A jótékonysági MacskakávéZOO-ban egész nap gazdikereső macskák társaságában kávé vagy tea elfogyasztása mellett 1000 forinttal, az előadások idején pedig 1500 forint adománnyal támogathatják az állatbarátok a Rex Kutyaotthon Alapítvány működését.

A gyerekeket cicás versek, mondókák és színezők, a felnőtteket cicákról, kandúrokról szóló irodalmi szösszenetek is várják.

Tóth Eszter habilitációs kutyakiképző, macskatréner két előadást is tart a nap folyamán Képezhető házi oroszlánok, valamint Utánzó macskák címmel.

Az újpesti Állatszigeten jelenleg mintegy 80 macska várja szerető gazdáját. A Rex Alapítványnál idén 5. alkalommal megszervezett Jótékonysági MacskakávéZOO kitűnő lehetőséget teremt arra, hogy a látogatók többet megtudjanak az állatokról, és megismerhessék a cicaotthon lakóit.

  • Időpont: február 20. 10:30–15:30
  • Helyszín: Rex Kutyaotthon Alapítvány
    1048 Budapest, Óceánárok u. 33.
  • További információ: www.rex.hu
Fotó: Rex Kutyaotthon Alapítvány/facebook.com
Neked ajánljuk
Rejtőzködő pataklakókat figyelhetünk meg a csopaki Pele-körút tanösvényen Rejtőzködő pataklakókat figyelhetünk meg a csopaki Pele-körút tanösvényen 500 millió forinttal segíti a kormány a civil állatvédő szervezeteket Melegedő óceánokra és rekordmagas metánszintre figyelmeztet a WMO Metrózni fejedelmi élmény
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam