2022. május 23., Dezső
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Klímabarát esték: Tudatos gyógyszerhasználat

Átlagosan 1,4 cipősdoboznyi gyógyszert tartunk otthon. Hogyan lehet a házipatikánkat biztonságosabbá és környezetbarátabbá tenni?

Komposztálás, szelektív hulladékgyűjtés – ezek már mind hozzátartoznak a környezettudatos szemléletmódhoz, viszont arról sokat kell még beszélnünk, hogy a tudatos gyógyszerhasználatban mire kell figyelnünk, hogyan tegyünk a környezetünkért, családunkért, egészségünkért.

A Tudatos Gyógyszerhasználat Egyesület csapatának küldetése, hogy minél többekhez eljusson, hogy milyen lépéseket tehetünk azért, hogy a mindennapokban ezen a területen is klíma- és környezetbarátak lehessünk.

A Hegyvidéki Zöld Iroda Klímabarát esték rendezvénysorozatának keretében megrendezésre kerülő ingyenes, de regisztrációhoz kötött előadáson dr. Kocsis Janka gyógyszerész, a Tudatos Gyógyszerhasználat Egyesület elnöke avatja be az érdeklődőket a környezettudatos gyógyulás rejtelmeibe.

  • Helyszín: Hegyvidéki Kulturális Szalon (1124 Budapest, Törpe u. 2.) 
    Tamási Áron terem
  • Időpont: 2022. március 29. 18:00.
  • További információ: zold.hegyvidek.hu
A lejárt gyógyszerek helye nem a kukában van! Fotó: piotr_malczyk/iStock/Getty Images Plus
Neked ajánljuk
A Humusz előadás-sorozata újra várja a környezetvédelem kérdéseire fogékony közönséget Két amerikai dizájnerhallgató újragondolta a vízszűrőket Vad Dél-Afrika – Óriások földje (természetfilm) Az óceánok változó hőviszonyai hatással lesznek az időjárás-előrejelzésre is Négy ország a tengeri szélenergiáért, a gázimporttól való függés ellen
Tovább a forrásra: hegyvidek.hu
Vissza
Hírfolyam