2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kertelj te is kiskertet! Pályázat

A Válaszúton Hagyományőrző és Környezetvédő Alapítvány idén második alkalommal hirdeti meg kertművelő pályázatát 3–14 éves gyermekek részére.

Olyan gyerekek jelentkezését várják, akik otthon vagy nagyszüleiknél kis kertet alakítottak ki maguknak szüleik, nagyszüleik segítségével, és művelik azt.

Programjuk célja a legfiatalabb korosztály ösztönzése saját kiskert kialakítására, amely kapcsán már fiatalon elsajátíthatják a kertművelés alapjait, illetve

kapcsolatba kerülhetnek a talajjal, a növényekkel, a kert hasznos és káros állataival, megtapasztalhatják a növények nevelésének lépéseit, és saját munkájuk eredményét, gyümölcsét.

A pályázatra nevezett kert lehet díszkert vagy konyhakert, de akár a kettő keveréke is; balkon-, erkély-, teraszkert.

A legjobbnak ítélt három kiskerttulajdonos értékes ajándékcsomagban részesül, emellett a kiírók a kiskerteket közönségszavazásra is bocsátják közösségi oldalukon, ahol a legtöbb szavazatot kapott kiskert különdíjban részesül.

  • Regisztrációs határidő: 2022. április 30.
  • Beküldési határidő: 2022. június 30.
  • További információ és pályázati kiírás: valaszuton.hu
Fotó: Bobex-73/iStock/Getty Images Plus
Neked ajánljuk
Ismét várja a fenntartható vállalkozások jelentkezését a Generali Kenderből és gombából is készülhet bukósisak Újrahasznosítható pénztárca pár lépésben Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: valaszuton.hu
Vissza
Hírfolyam