2022. május 20., Bernát, Felícia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ételmentők – beszélgetés a Föld napja alkalmából

A Föld napja alkalmából a Munch.hu és az Ételmentő megálmodói mesélnek majd arról, hogyan tesznek proaktívan a fenntarthatóságért.

Tudtad, hogy egy átlagos magyar háztartásban fejenként 68 kg élelmiszert pazarlunk évente? Ennek közel fele megmenthető lenne! Hogyan? Tudatos és fenntartható kezdeményezésekkel, amik proaktívan tesznek az ételpazarlás megfékezéséért.

A beszélgetés során megismerhetjük az ételmentő vállalkozások történetét, jövőbeli terveiket, de szó lesz a társadalmi felelősségvállalás fontosságáról is.

A Föld napja alkalmából megrendezésre kerülő esemény vendége Dalmadi Júlia élelmiszer-futurista, a TransFoodMission és az Ételmentő alapítója és Wettstein Albert, a Munch.hu társalapítója lesz, a beszélgetést Kecskés Csoma, a Mathias Corvinus Collegium Politikatudományi Műhely kutatója moderálja.

  • Időpont: 2022. április 21. 18:00
  • Helyszín: Scruton V.P. (1053 Budapest, Veres Pálné utca 12.)
  • A belépés ingyenes, regisztrációhoz kötött.
  • További információ: www.facebook.com/events/399917724871152
Neked ajánljuk
Rejtőzködő pataklakókat figyelhetünk meg a csopaki Pele-körút tanösvényen Rejtőzködő pataklakókat figyelhetünk meg a csopaki Pele-körút tanösvényen 500 millió forinttal segíti a kormány a civil állatvédő szervezeteket Melegedő óceánokra és rekordmagas metánszintre figyelmeztet a WMO Metrózni fejedelmi élmény
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam