2022. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Már látogatható a szafari park Nagykőrösön

Április 13-ától látogatható Nagykőrösön a Richter Safari Park, Magyarország egyetlen autós szafariparkja, ahol csaknem kétszáz állat mindennapjait ismerheti meg a közönség.

A Richter Safari Park tájékoztatása szerint a látogatók három kilométer hosszú útvonalon végighaladva követhetik a vadállatok életét. A szafari mellett élménypark, állatsimogató, dinópark és egy óriáskerék, a Safari Eye is várja a közönséget, az útvonal végén felállított cirkuszsátorban cirkuszi előadásokkal is készülnek.

A nyár egyik legnépszerűbb látványossága, a balatoni elefántfürdetés is itt lesz ezentúl Nagykőrösön, a park területén található négyhektáros tóban.

A szafaripark egyedülálló turisztikai látványosság, egyben egy hosszú folyamat eredménye, amely során a modern állatvédelmi elvárásoknak eleget teszünk

– idézi az MTI-hez eljuttatott tájékoztató ifjabb Richter Józsefet, a szafaripark és a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatóját. Mint mondta, a családtagként szeretett vadállatokat kivonják a cirkuszi munkából, és a szafari a továbbiakban egyfajta vadállatmenhelyként is fog működni, külföldről is befogadnak állatokat.

A Richter Safari Park hétvégente és ünnepnapokon várja a közönséget, a tanítási szünetben pedig hétfő kivételével mindennap nyitva tartanak.

Neked ajánljuk
Rejtőzködő pataklakókat figyelhetünk meg a csopaki Pele-körút tanösvényen Rejtőzködő pataklakókat figyelhetünk meg a csopaki Pele-körút tanösvényen 500 millió forinttal segíti a kormány a civil állatvédő szervezeteket Melegedő óceánokra és rekordmagas metánszintre figyelmeztet a WMO Metrózni fejedelmi élmény
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam