2022. június 27., László
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kecskeméten és környékén újra Muzsikál az erdő

19 éve zajlik a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat  az ország öt térségében. Fő célja az erdő és a zene, a művészet erejével a résztvevőket környezettudatos, fenntartható életvitel irányába mozdítani.

Május 28-án Kecskeméten a Nyíri erdőben, a Vackor Vár Erdei Iskola területén, másnap pedig Lakitelek–Tőserdőn, a Holt-Tisza partján várják a közönséget színes programokkal a Muzsikál az erdő című rendezvénysorozat programjain.

A kézműves és sportfoglalkozások mellett bábelőadásokkal várják a gyerekeket.

A rendezvény idején megtekinthető lesz az 1848–49-es múzeum és a Muzsikál az erdő 2021-es fotópályázatának kiállítása is.

A Millenniumi Hársfakör és a szilfakör ezen a napon erdei rendezvénytérré alakul át: fellép a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar Hollókői Huba vezényletével, valamint a színpadi programok között szerepel a Muzsikás Együttes és Petrás Mária népzenei előadása. Lesz erdei élményséta is, amelyen szakavatott erdőmérnökök vezetik majd az érdeklődőket.

Másnap Lakitelek–Tőserdőn a kézműves foglalkozások mellett bábelőadással és gyermekkoncertekkel várják a családokat a Holt-Tisza partján. A színpadon fellép Bolba Éva és a JAZZterlánc, a Batyuszínház és Szilágyi Áron dorombművész. Délután a Budafoki Dohnányi Zenekar ad koncertet Hollerung Gábor vezetésével.

Fotó: www.muzsikalazerdo.hu
Neked ajánljuk
Megjelent az első interaktív okostábla a határon túli magyar emlékhelyeket gyűjtő projektben Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Szemétbe öltöztek a kongói művészek, hogy megtörjék a túlfogyasztás átkát A Lánchíd felújításának első éve egyetlen videóba csomagolva A forgalmas sztratoszféra élhetetlenebb bolygóhoz vezet
Tovább a forrásra: alon.hu
Vissza
Hírfolyam