2022. augusztus 20., István
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Júliusban a Várkert Bazárban várja a látogatókat a leghíresebb magyar dizájnvásár

A WAMP, vagyis Vasárnapi Művész Piac egy dizájnvásár, ahol magyar tervezők mutatkoznak be saját tervezésű, kis szériás termékeikkel, legyen az ruha, ékszer, kiegészítő, fotó vagy akár gasztronómiai finomság. Egyúttal egy olyan közösségi hely, ahol találkozhat egymással alkotó, vásárló, kreatív szakember és érdeklődő laikus. 

A WAMP megálmodóinak célja, hogy megmutassák: a dizájn nem egy elvont művészeti fogalom, hanem egy izgalmas lehetőség, amit becsempészhetünk a mindennapjainkba. Ahol mindenki ráébredhet, hogy van középút a fast fashion és a luxusmárkák között.

A WAMP létrejötte óta kezdeményező szerepet vállal abban, hogy megmutassa a dizájnban rejlő művészeti, gazdasági és társadalmi lehetőségeket.

Célja, hogy a dizájnt közelebb hozza a nagyközönséghez, ugyanakkor kapcsolatot teremtsen a tervezői innováció és a gazdaság szereplői között. 

A WAMP Magyarország egyik legnagyobb és leghosszabb ideje dizájnnal foglalkozó magánkezdeményezéseként kiemelt hangsúlyt fektet az általa közvetített társadalmi felelősség- és értékvállalásra is.

A legközelebb július 10-én, vasárnap, a Várkert Bazár neoreneszánsz kertjében várja a fenntartható, magyar dizájn szerelmeseit a WAMP kiállítók színe-java egyedi tervezésű ruhákkal, táskákkal, grafikákkal, kerámiával, kiegészítőkkel.

Ott lesz többek között egyedi, újrahasznosított műanyag ékszereivel a Tia Design, de válogathatunk az átlátható és etikus divatot zászlajára tűző Touch Me Not ruháiból és a From Sophie with Love látványos grafikáiból is.

Neked ajánljuk
Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: wamp.hu
Vissza
Hírfolyam