2021. december 2., Melinda, Vivien
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Világzene száll a széllel

A helyi zenészek bátorságának hála egészen különleges módon invitálhatják a szervezők a közönséget a Gaspéban megrendezésre kerülő világzenei fesztiválra. A külön erre a célra írt zenemű 80 méter magasban, egy szélturbina tetején csendült fel. A zenészeknek gyönyörű látványban volt részük.

A megfelelő engedélyek és a biztonsági óvintézkedések elintézése könnyebb feladatnak bizonyult, mint a bátor jelentkezők megtalálása. Aztán szerencsére három helyi zenész vállalkozott a mutatványra. Justin Garneau, a turbina tetején felcsendülő dallamok szerzője údon, Yvette Theriault harmónikán, Balby Gadoh pedig ütős hangszereken játszott.

A videó célja a jövőre 15 éves Cap-Bon-Ami fesztivál promotálása mellett a régió szépségének és a szervezők zöld ügy melletti elkötelezettségének megmutatása volt. 

Neked ajánljuk
A növények zenéje zökkent ki a város zúgó monotóniájából Egy dal a Föld nevében A siker titka vidéken, 5. rész – Zengőkert (videó) Rendkívül népszerű a Hulladékvadász alkalmazás Lyon fenntarthatósági megfontolásokból betiltja a vendéglátóhelyek teraszainak fűtését
Tovább a forrásra: cbc.ca
Vissza
Hírfolyam