2020. július 2., Ottó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Dübörögnek a cselekvésre tüzelő ütemek

Március elsején jelenik meg a USEME harmadik lemeze. Az album nyitódala a klímaváltozás és az elmúlás témáját is érintő, Mindenből a Semmibe lesz.

Bár alig több mint 4 éve alakultak, tudatos építkezésüknek köszönhetően mára a USEME a hazai pop-rock színtér egyik kikerülhetetlen zenekara lett. Csongor Bálint, a zenekar frontembere a komor témákat felvető Mindenből a Semmibe című dal kapcsán a Noizz szerint úgy fogalmazott,

az album legkeményebb hangzásvilágú, szinte már metálos száma lett, amivel a világban tapasztalható negatív folyamatokra, változásokra is fel szeretnék hívni a figyelmet.

„Bár a címből is kitűnik, hogy az olykor tabutémának is számító elmúlás is megjelenik a szövegben, mégis található benne feloldás, ami pozitívabbá teszi az egészet” – mondta el a szöveget jegyző alkotó. 

Az Üveghegy című album márciusi megjelenése után a csapat tízállomásos lemezbemutató turnéra indul. A budapesti közönségnek április 17-én az Akvárium Klubban mutatják be a lemezt.

Forrás: USEME/youtube.com
Neked ajánljuk
Le kéne lassulnunk, hogy megállítsuk a gyorsuló klímaváltozást Ünnepeljük Beethovennel a környezetvédelmi világnapot Concept art: növények élvezhették a zenét a barcelonai operaházban Olcsóbb és hatékonyabb napelemes tetőcserepek a Teslánál Vészjósló jelentés: világszerte komoly visszaesés várható a hústermelésében
Tovább a forrásra: noizz.hu
Vissza
Hírfolyam