2021. augusztus 2., Lehel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Legális kalózlemez a Tisza hullámhosszán

A PET Kupa meghangszereli a jótékony nyári tiszai szemétszedések alkalmával megírott dalait. Az első nóta már el is készült, hála Vastag Gábor zenésznek.

A PET kupások immáron nyolc éve gyűjtik lelkesen a tiszai szemet. A kezdeményezés egyik ötletgazdája, Molnár Attila Dávid természetfilm-rendező, forgatókönyvíró már nyolc éve verbuvál csapatot. Nyáron tíz napon keresztül játszva dolgoznak és tesznek meg mindent egy tisztább jövőért.

A PET Kupa oldalán megjelent Facebook-post tanúsága szerint hosszú évek óta dédelgetett álmuk válik valóra azzal, hogy Vastag Gábornak és a dalok szerzőinek hála már a zene hullámain is terjedhet a tiszta vízpartokért küzdők üzenete.

„Amióta Varga Livius petmesterünk elénekelte az első petkalóznótát, azóta álmodozunk egy igazi kalózlemezről. [...] Ízelítőnek, kostolónak, kedvcsinálónak itt az első Track, a Hé Kalóz!”

Fotó: PET Kupa/facebook.com
Neked ajánljuk
Különleges koncerttel lép újra a közönség elé Kollár-Klemencz László A madarak után a lelkünkben visszhangzó daluk is elhallgat majd? A természet- és zenerajongókat idén is várja a természet operaháza Elbírálták a Zöld Busz Program első pályázatait Szélsőségesen alacsony a Nagy-sóstó vízszintje, beavatkozásra van szükség
Tovább a forrásra: index.hu
Vissza
Hírfolyam