2021. október 24., Salamon
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Legális kalózlemez a Tisza hullámhosszán

A PET Kupa meghangszereli a jótékony nyári tiszai szemétszedések alkalmával megírott dalait. Az első nóta már el is készült, hála Vastag Gábor zenésznek.

A PET kupások immáron nyolc éve gyűjtik lelkesen a tiszai szemet. A kezdeményezés egyik ötletgazdája, Molnár Attila Dávid természetfilm-rendező, forgatókönyvíró már nyolc éve verbuvál csapatot. Nyáron tíz napon keresztül játszva dolgoznak és tesznek meg mindent egy tisztább jövőért.

A PET Kupa oldalán megjelent Facebook-post tanúsága szerint hosszú évek óta dédelgetett álmuk válik valóra azzal, hogy Vastag Gábornak és a dalok szerzőinek hála már a zene hullámain is terjedhet a tiszta vízpartokért küzdők üzenete.

„Amióta Varga Livius petmesterünk elénekelte az első petkalóznótát, azóta álmodozunk egy igazi kalózlemezről. [...] Ízelítőnek, kostolónak, kedvcsinálónak itt az első Track, a Hé Kalóz!”

Fotó: PET Kupa/facebook.com
Neked ajánljuk
A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre Elindult a klímavédelemre mozgósító nemzetközi koncertsorozat Egy klímaváltozásról szóló dal is lehet optimista A globális felmelegedés több vesebetegséghez vezethet Kapszulákból származó kávézacc táplálja a pannonhalmi levendulamezőket
Tovább a forrásra: index.hu
Vissza
Hírfolyam