2021. szeptember 28., Vencel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Gigantikus, 24 órás, hat kontinensről jelentkező adománygyűjtő koncert állítja reflektorfénybe az emberiség aktuális kihívásait

A szeptember 25-én megrendezésre kerülő koncerttel a szervezők a szegénység és a klímaváltozás elleni küzdelemre akarják ráirányítani a figyelmet, továbbá szeretnék elérni, hogy világszerte jobban hozzá lehessen jutni a koronavírus elleni védőoltásokhoz.

Az eseményt szervező Global Citizen azt szeretné, ha az amerikai Biden-kormányzat azzal növelné a vakcinához való hozzáférést, hogy szeptember végéig legalább 350 millió adag védőoltást osztana el a legszegényebb országok között.

A szervezet egyúttal azt is szeretné elérni, hogy az Egyesült Királyság kormányzata vállaljon partneri szerepet az ENSZ Race to Zero klímakampányában.

A fellépő sztárok között ott lesz Stevie Wonder, de szerepel a programban a H.E.R., Adam Lambert és Demi Lovato, Chloe x Halle, a OneRepublic, The Lumineers, a 5 Seconds of Summer, és Ozuna is fellép majd.

Stevie Wonder: The First Garden Forrás: Stevie Wonder/youtube.com

Az adománygyűjtő koncert londoni műsorában szintén számos sztárfellépő lesz, köztük a Duran Duran, Kylie Minogue, Maneskin, Nile Rodgers and Chic és a Rag'n'Bone Man.

Forrás: Global Citizen/youtube.com
Stevie Wonder Fotó: MTI/EPA/Manuel de Almeida
Neked ajánljuk
Az űrkutatókat is megihlette a távoli univerzum sejtelmes szépsége A természet zenéjének szerelmese örökre elcsendesedett A forma, a fény és egy japán zeneszerző szimfóniája egyszerre elevenedik meg egy különleges bambuszinstallációban Nádirigókat tanulmányozhatunk Tiszakécskén Saját napot kapott az évben az ökológiai gazdálkodás
Tovább a forrásra: hirado.hu
Vissza
Hírfolyam