2021. november 29., Taksony
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Elindult a klímavédelemre mozgósító nemzetközi koncertsorozat

A 40 országban megvalósuló Climate Live 2021 célja, hogy felhívja a figyelmet a glasgow-i klímakonferenciára, és nyomást gyakoroljon a tárgyalásokon részt vevő döntéshozókra. 

A rendezvényeken a fiatal korosztály kedvenc zenészei mellett a természet- és klímavédelem területén dolgozó aktivisták és a tudomány képviselői is mikrofont ragadnak majd, hogy minél szélesebb közönséghez juttassák el a környezettudatossággal kapcsolatos üzeneteket.

Az október 16. és 23. között megvalósuló koncertsorozatot Greta Thunberg indította útjára Rick Astley „Never Gonna Give You Up” című dalának eléneklésével.

A svéd klímaaktivista a Fridays for Future képviselőjével, Andreas Magnussonnal együtt lépett színpadra Stockholmban, hogy előadják a slágert.

Forrás: DadinSweden/youtube.com
Neked ajánljuk
Egy dal a Föld nevében A siker titka vidéken, 5. rész – Zengőkert (videó) Patanyomok – Dunántúli-középhegység, 1. rész (dokumentumfilm) Százezreket fenyegetnek a súlyos áradások következményei Dél-Szudánban A férfiak étrendje több üvegházhatásúgáz-kibocsátással jár
Tovább a forrásra: elle.hu
Vissza
Hírfolyam