2022. június 30., Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Elindult a klímavédelemre mozgósító nemzetközi koncertsorozat

A 40 országban megvalósuló Climate Live 2021 célja, hogy felhívja a figyelmet a glasgow-i klímakonferenciára, és nyomást gyakoroljon a tárgyalásokon részt vevő döntéshozókra. 

A rendezvényeken a fiatal korosztály kedvenc zenészei mellett a természet- és klímavédelem területén dolgozó aktivisták és a tudomány képviselői is mikrofont ragadnak majd, hogy minél szélesebb közönséghez juttassák el a környezettudatossággal kapcsolatos üzeneteket.

Az október 16. és 23. között megvalósuló koncertsorozatot Greta Thunberg indította útjára Rick Astley „Never Gonna Give You Up” című dalának eléneklésével.

A svéd klímaaktivista a Fridays for Future képviselőjével, Andreas Magnussonnal együtt lépett színpadra Stockholmban, hogy előadják a slágert.

Forrás: DadinSweden/youtube.com
Neked ajánljuk
Ahogy a zenének, úgy a folyók vizének is szabadon kellene áramlania Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Külön lejátszási listája lett minden metróvonalnak a Spotifyon Bécsben Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: elle.hu
Vissza
Hírfolyam