2020. szeptember 21., Máté, Mirella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Dr.Kelen Közösségi Családi Terepfutás és Túra

Szeptember 15-én, vasárnap ismét megrendezik a nagy sikerű Dr.Kelen Közösségi Családi Terepfutás és Túrát, amelyen nemcsak a sport, hanem a környezetvédelem is fontos szerepet kap. A szervezők az ingyenes eseményen a budai hegyek ölelésében hívják kalandozásra az érdeklődőket.

Második alkalommal kerül megrendezésre a Dr.Kelen Családi Terepfutás és Túra, melynek ezúttal is a Hármashatár-hegy ad otthont. A programon a sport mellett a környezetvédelem és a szemléletformálás is fontos szerepet kap: a szervezők mindenkinek biztosítanak frissítő italt, ugyanakkor a résztvevőktől azt kérik, hogy hozzanak magukkal kulacsot, a helyszínre pedig lehetőleg autó nélkül érkezzenek.

„A Dr.Kelen Családi Terepfutás és Túra szemléletformálás is egyben. Nemcsak a sportolás előnyeit szeretnénk megmutatni, hanem azt is, hogy mennyire fontos odafigyelni környezetünk védelmére”

– szögezte le Kelen Réka, a Dr.Kelen kereskedelmi és marketingvezetője, aki azt is elárulta, hogy a regisztrált résztvevők ajándékot is kapnak, illetve a programon egyebek mellett túracipő-teszteléssel és sok más meglepetéssel kedveskednek.

Fotó: drkelen.hu

A program részletei:

 • Találkozó hely: Hármashatár-hegy, Szépvölgyi dűlő, a buszforduló előtti parkolóban (a Fenyőgyöngye étteremtől haladj tovább egyenesen a Szépvölgyi úton) Dr.Kelen-es zászló fogja jelezni, hogy merre kell menned.
 • Találkozás időpontja: 2019. szeptember 15, vasárnap, 09.00
  09.00–09.15: gyülekezés és közös bemelegítés
  09.15: terepfutók rajtja
  09.16: túrázók rajtja

választható programok:

 • Családi terepfutás: 5,33 km
  szintemelkedés: 162 m, az útvonalterv az alábbi linken érhető el
 • Családi túra: 3,79 km 
  szintemelkedés: 94 m, az útvonalterv az alábbi linken érhető el

Regisztrálni és ajándékot választani a bit.ly/drkelenregisztracio címen lehet.

További információk: facebook.com/events/388490918473903/

Fotó: drkelen.hu
Neked ajánljuk
Áder János: tudatosabban, körültekintőbben kell bánni a környezetünkkel Így teleltesd át az édesburgonyát Hűtőkisöprés, avagy variációk bundás kenyérre Két fontos ok miatt is válasszunk hazait! Már készül az önvezető villanyautóknak szánt alagútrendszer
Forrás: facebook.com
Vissza
Hírfolyam