2021. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kívánságméz: kevertessen egyedi mézet!

Remek ötletet valósított meg egy veszprémi méhész–orvos. Honlapján összeállíthatja saját személyre szabott mézkeverékét, melyet aztán egyedi ajándékként adhat tovább barátainak, szíve választottjának, családtagjainak, vagy akár gyógyításra/gyógyulásra is használhatja.

A kivansagmez.hu olyan lehetőséget kínál, mellyel eddig még nem találkoztam sem idehaza, sem külföldön. A honlapon különféle magas minőségű fajtamézek közül választhatunk, melyekhez további összetevőket (30 félét), méhtermékeket (propoliszt, méhpempőt, virágport, méhkenyeret, heretejet), továbbá ízesítést, magvakat (mandulát, diót, gojit stb.), valamint a fitoterápiában elismert gyógynövényeket kevertethetünk ízlés vagy elképzelés szerint. Így hozhatjuk létre a saját ajándék-, illetve gyógymézünket – írja Hevesi Mihály a magyarmezogazdasag.hu-n.

Aki nem tudja eldönteni, hogy mit keverjen a mézébe, az választhat a szakértő által gondosan összeállított mézekből.

A kínálatban található: nyugtató, ízületjavító, májsegítő, köhögéscsillapító méz, de egy „koktél” is, természetesen a megfelelő gyógynövényekkel, méhtermékekkel, magvakkal elegyítve.

Fotó: kivansagmez.hu

A méz önmagában is egy kiváló természetes „gyógyszer” – amennyiben mértékkel fogyasztjuk –, de a hozzáadott értékes hatóanyagokat tartalmazó összetevőkkel együtt szinergikusan fejti ki hatását.

A remek és egyedi ajándék összeállíthatóságának lehetősége mellett a honlap másik erőssége, hogy a keverékek kombinálásához szaktanács is kérhető. Az idei mézárakat és a hozzáadott szolgáltatást figyelembe véve a honlapról jó áron lehet a gyógymézekhez hozzájutni.

A honlapon található kiváló minőségű mézek az ötletgazda orvos saját méhészetéből származnak.

Neked ajánljuk
Valóban erősíti a lelki egészséget a sportolás A légszennyezettség a mentális egészségre is kihat Az erdőtüzek miatt évtizedekre veszélybe került a török fenyőméztermelés Egyetlen országnak sikerülhet teljesíteni az emberiség klímavédelmi céljait Hazánkban is egyre népszerűbbek a RePoharak
Tovább a forrásra: magyarmezogazdasag.hu
Vissza
Hírfolyam