2019. május 22., Júlia, Rita
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Már a hőmérséklet-szabályozás is lehet intelligens

Ezzel a technológiával akár 20 százalékos energiamegtakarítás érhető el a hagyományos, szabályozás nélküli felületfűtési rendszerekhez képest. 

A Smatrix Style dizájntermosztát az Uponor Smatrix intelligens felületfűtési és -hűtési szabályozórendszer legújabb tagja. Folyamatosan figyelemmel kíséri a hőmérsékletet a megfelelő hőérzet kialakítása érdekében.

A termosztát egyszerűen vezérelhető akár távolról, applikáció segítségével is.

Fotó: Uponor Magyarország/youtube.com

Az ultraérzékeny szenzorok nemcsak a levegő hőmérsékletét érzékelik, hanem a sugárzó hőt is, így kivételes pontossággal szabályozható a felületfűtési és -hűtési rendszer.

Az automatikus beszabályozás-technológia folyamatosan figyeli a fűtési és hűtési rendszert befolyásoló tényezőket, és külön-külön szabályozza az egyes helyiségekhez szükséges energiamennyiséget. Ezzel a technológiával akár 20 százalékos energiamegtakarítás érhető el a hagyományos, szabályozás nélküli fűtési rendszerekhez képest.

Neked ajánljuk
Eljött a megújuló energiát használó ingatlanok ideje Az épületek jelenthetik a globális klímaharc egyik kulcsát Okoslakópark a fenntarthatóság jegyében A műanyag zacskók azonnali betiltását sürgeti a német fejlesztési miniszter Lefotózták az első tisztán elektromos Škodát
Tovább a forrásra: amiotthonunk.hu
Vissza
Hírfolyam