2019. július 16., Valter
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ház a tónál

A HaysomWardMiller Architects helyi anyagokból készített fenntartható épülete gyönyörűen illeszkedik a skót tájba.

A tető formái a környező zord hegyekét tükrözik, a hatalmas ablakokból csodás kilátás nyílik a vad természetre – írja a különleges épületről a Roadster.

A Lochside House egy három blokkból álló épületcsoport, amelyhez hozzákapcsolódik a kerámiaművész tulajdonos műhelye is Fotó: www.haysomwardmiller.co.uk

A környezettudatosság jegyében a kivitelezés helyi alapanyagokból történt: égetett vörösfenyőt használtak, amelyet szárazon rakott kőfal óv.

A tóparti ház semmilyen közüzemi hálózatra nincs rákötve: a vizet a fúrt kút, az energiát a nap biztosítja.

Fotó: www.haysomwardmiller.co.uk
Fotó: www.haysomwardmiller.co.uk
Neked ajánljuk
Árnyas fákkal a magas villanyszámla ellen Egy interaktív ökoház, amely alkalmazkodik a környezetéhez Megkezdődött Szentendrén a Solar Decathlon Europe 2019 innovációs házépítő verseny Fejleszti termékei energiahatékonyságát a Rockwool Az EU az Energia Charta Egyezmény korszerűsítését sürgeti
Tovább a forrásra: roadster.hu
Vissza
Hírfolyam