2019. május 25., Orbán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Okoslakópark a fenntarthatóság jegyében

Budapest egyik legnépszerűbb kerületében épül okoslakópark, amelyben többek között környezetbarát fűtési rendszer szolgálja a lakók és a környezet javát.

Hamarosan megkezdődik a Park West smart lakópark kivitelezése a főváros XIII. kerületében. A Szabolcs utca 15–25. szám alatt három ütemben megépülő komplexum összesen 700 lakást kínál majd a fővárosban otthont keresőknek. 

A lakópark a környezettudatos életmódot keresők számára teremt lehetőséget, akiknek fontos a városon belüli kiváló infrastruktúra, valamint a komplexum által biztosított közösségi és smart living szolgáltatások.

A lakópark kialakításánál fontos szerepet kap az otthoni munkavégzés támogatása, ugyanis a közösségi társalgó nemcsak a relaxáció helyszíneként, hanem co-working munkatérként is funkcionál majd. Az épületegyüttesben könyvtár és közösségi-nappali társalgó is helyet kap.

Fotó: WING

A  fenntartható életmódot szolgáló lakókörnyezetet hőszivattyús fűtési megoldás segít megteremteni, amely a fűtési energiaigény jelentős részét a környezet energiáját felhasználva takarítja meg. A további, energiatakarékosságot támogató okosmegoldások közül helyet kap a lakásokban a távoli fűtésvezérlés, a programozható dugalj, a távvezérelhető riasztó, illetve a távoli klíma-, redőny- és világításvezérlés.

Neked ajánljuk
A falak anyaga vagy a lakók buzgalma teszi a fenntartható otthont? Az épületek jelenthetik a globális klímaharc egyik kulcsát Nem elég, ha bezárjuk magunk mögött az ajtót Élő Bolygónk mobilapp: neked fejlesztve! Ember és természet fesztiválja Gödöllőn
Tovább a forrásra: magyarepitok.hu
Vissza
Hírfolyam