Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. március 30., Zalán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Van új a nap alatt

Legalábbis, ha cserépről van szó: a forradalmian új Terrán Generon napelemes tetőcserép a tető védelmi funkciójának tökéletes biztosítása mellett energiát is termel.

Egy professzionálisan kivitelezett tetőszerkezettel és cseréppel ingatlanunk megszépül, ráadásul otthonunk ellenállóvá teszi a csapadékkal, viharokkal szemben. A 2019-es Construma Nagydíjjal elismert Terrán GENERON tetőcserép ezeken túlmenően egyedülálló gazdasági előnyhöz is juttatja az ingatlan tulajdonosát – derül ki az Építészfórum cikkéből.

A napelemes tetőcserép a napsugarak hasznosításával, azaz a napenergia átalakításával nagymértékben hozzájárul az épület energiaellátásához.

Az elektromos áram előállítása így költséghatékony és környezetkímélő folyamat. A napelemes tetőcserepek a villamos energiát a rendszerbe visszatáplálják, mely energiamennyiséget az energiaszolgáltató által felszerelt kétirányú mérőóra regisztrál. 

Fotó: Terrán Tetőcserép/youtube.com

Az eddig piacon lévő napelemes rendszerekkel szemben az új, Terrán GENERON napelemes tetőcserép tökéletesen illeszkedik a tetősíkba, továbbá a ház stílusához, amely egyszerre két funkciót – tetőcserép és energiaforrás – betöltve jelent ideális választást azoknak, akiknek a gazdaságos és környezetbarát energiatermelés, valamint az otthon védelme ugyanolyan fontos, mint az esztétikum.

Neked ajánljuk
Az okostégla eszes megoldás Inspiráló kagylópalota a fenntarthatóság szerelmeseinek Hulladékból is készülhet tégla Citromsavval a ragyogóan tiszta otthonért #másképpfogom: Tömegrendezvények nélkül, az egyéni fogadalmak jegyében zajlott idén a Föld Órája
Tovább a forrásra: epiteszforum.hu
Vissza
Hírfolyam