2019. július 18., Frigyes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Van új a nap alatt

Legalábbis, ha cserépről van szó: a forradalmian új Terrán Generon napelemes tetőcserép a tető védelmi funkciójának tökéletes biztosítása mellett energiát is termel.

Egy professzionálisan kivitelezett tetőszerkezettel és cseréppel ingatlanunk megszépül, ráadásul otthonunk ellenállóvá teszi a csapadékkal, viharokkal szemben. A 2019-es Construma Nagydíjjal elismert Terrán GENERON tetőcserép ezeken túlmenően egyedülálló gazdasági előnyhöz is juttatja az ingatlan tulajdonosát – derül ki az Építészfórum cikkéből.

A napelemes tetőcserép a napsugarak hasznosításával, azaz a napenergia átalakításával nagymértékben hozzájárul az épület energiaellátásához.

Az elektromos áram előállítása így költséghatékony és környezetkímélő folyamat. A napelemes tetőcserepek a villamos energiát a rendszerbe visszatáplálják, mely energiamennyiséget az energiaszolgáltató által felszerelt kétirányú mérőóra regisztrál. 

Fotó: Terrán Tetőcserép/youtube.com

Az eddig piacon lévő napelemes rendszerekkel szemben az új, Terrán GENERON napelemes tetőcserép tökéletesen illeszkedik a tetősíkba, továbbá a ház stílusához, amely egyszerre két funkciót – tetőcserép és energiaforrás – betöltve jelent ideális választást azoknak, akiknek a gazdaságos és környezetbarát energiatermelés, valamint az otthon védelme ugyanolyan fontos, mint az esztétikum.

Neked ajánljuk
Árnyas fákkal a magas villanyszámla ellen Egy interaktív ökoház, amely alkalmazkodik a környezetéhez Megkezdődött Szentendrén a Solar Decathlon Europe 2019 innovációs házépítő verseny Lehet, hogy túlzásba visszük a mosást? Görögországban jó fogás a hulladék
Tovább a forrásra: epiteszforum.hu
Vissza
Hírfolyam