2021. december 5., Vilma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Elbűvölő dombház Budakalászon

Nem kellenek százmilliók ahhoz, hogy ilyen otthonunk legyen, csak az emberek nagy része elszokott a kétkezi munkától – vallja az új budakalászi dombház megálmodója, megvalósítója és tulajdonosa, Németh Csaba, egy négygyermekes édesapa.

A budakalászi dombház elsősorban családi kivitelben készült, mindössze néhány szakember segítségével. Szűk másfél év alatt elkészült a különleges otthon, amelyben nagyon jó a hőszigetelés, télen-nyáron ugyanolyan a páratartalom és a hőmérséklet – derül ki a Sokszínű Vidék riportjából.

Többfunkciós a közvetlenül mellette álló tó, amelyen ezen a télen három hétig boldogan korcsolyáztak a gyerekek a barátaikkal, míg nyáron a 28 fokos vizében úsztak – máskor pedig halakat fognak belőle. A tulajdonos szerint

a tavat és a házat érdemes minél közelebb építeni egymáshoz, mert a tó mikroklímát teremt maga körül: nyáron hűti, télen fűti néhány fokkal a környezetét.

Forrás: Drone House/youtube.com
Neked ajánljuk
Az épületek emelésének nem szükségszerűen kell a természet rombolásával járnia Új szolgáltatás segíti az energetikai épület-korszerűsítéseket Keltsük életre a falakat! Vetlényi Alma új kollekciója ha lehet, még zöldebb Katie Patrick: Hogyan mentsük meg a világot
Tovább a forrásra: sokszinuvidek.24.hu
Vissza
Hírfolyam