2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nem burkolt célzás: a természetes vakolattal mindenki jobban jár

A mesterséges adalékanyagoktól mentes, kiváló minőségű vályogvakolatok minden modern és környezettudatos elvárásnak megfelelnek.

A vályogvakolat előállítása környezettudatos, életciklusa végén pedig komposztálható vagy akár újrahasznosítható. Megmunkálása egyszerű, mivel újranedvesítés hatására rendkívül jól formázható. A penészedéstől sem kell tartanunk, mivel az ideális páratartalmat természetes módon szabályozza – írja a Webrádió.

A vakolat speciális homok, vályog és agyag keveréke, gyártása során sem hulladék, sem szennyvíz, sem bármilyen egyéb káros anyag nem keletkezik.


A vályogvakolatokat egyre többször alkalmazzák a passzívházak esetén, de új építésnél vagy felújítás alkalmával is.

Valamennyi helyiségben használhatjuk. Nagyobb mennyiségű levegő felvételére és tárolására is képes, aminek következtében hihetetlenül friss levegőt biztosít. Fürdőszobában is előnyös, mert páraterhelése nagy, így páraelszívóra sem lesz szükségünk.

Egy vályogvakolatú házban élni egyet jelent a jó levegővel, energiatakarékossággal és károsanyag-mentességgel. 

Neked ajánljuk
Hazánkban még sok lakás szorulna korszerűsítésre Mintaházpark segítségével válhatnak fenntarthatóbbá a magyar otthonok Az éber emberek a lakhatási válságra is találnak megoldást Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: webradio.hu
Vissza
Hírfolyam