2020. szeptember 18., Diána
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nem burkolt célzás: a természetes vakolattal mindenki jobban jár

A mesterséges adalékanyagoktól mentes, kiváló minőségű vályogvakolatok minden modern és környezettudatos elvárásnak megfelelnek.

A vályogvakolat előállítása környezettudatos, életciklusa végén pedig komposztálható vagy akár újrahasznosítható. Megmunkálása egyszerű, mivel újranedvesítés hatására rendkívül jól formázható. A penészedéstől sem kell tartanunk, mivel az ideális páratartalmat természetes módon szabályozza – írja a Webrádió.

A vakolat speciális homok, vályog és agyag keveréke, gyártása során sem hulladék, sem szennyvíz, sem bármilyen egyéb káros anyag nem keletkezik.


A vályogvakolatokat egyre többször alkalmazzák a passzívházak esetén, de új építésnél vagy felújítás alkalmával is.

Valamennyi helyiségben használhatjuk. Nagyobb mennyiségű levegő felvételére és tárolására is képes, aminek következtében hihetetlenül friss levegőt biztosít. Fürdőszobában is előnyös, mert páraterhelése nagy, így páraelszívóra sem lesz szükségünk.

Egy vályogvakolatú házban élni egyet jelent a jó levegővel, energiatakarékossággal és károsanyag-mentességgel. 

Neked ajánljuk
Európa-szerte kizöldülnek a tetők Bioaszfaltot használnak a svéd építőiparban Az energiahatékony épületek drágábban és gyorsabban eladhatók az ingatlanközvetítői tapasztalatok szerint Így tároljuk a zöldséget és gyümölcsöt, hogy ne vesszenek kárba Az Európai Bizottság bemutatta új éghajlatvédelmi tervét
Tovább a forrásra: webradio.hu
Vissza
Hírfolyam