2020. november 26., Virág
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nem burkolt célzás: a természetes vakolattal mindenki jobban jár

A mesterséges adalékanyagoktól mentes, kiváló minőségű vályogvakolatok minden modern és környezettudatos elvárásnak megfelelnek.

A vályogvakolat előállítása környezettudatos, életciklusa végén pedig komposztálható vagy akár újrahasznosítható. Megmunkálása egyszerű, mivel újranedvesítés hatására rendkívül jól formázható. A penészedéstől sem kell tartanunk, mivel az ideális páratartalmat természetes módon szabályozza – írja a Webrádió.

A vakolat speciális homok, vályog és agyag keveréke, gyártása során sem hulladék, sem szennyvíz, sem bármilyen egyéb káros anyag nem keletkezik.


A vályogvakolatokat egyre többször alkalmazzák a passzívházak esetén, de új építésnél vagy felújítás alkalmával is.

Valamennyi helyiségben használhatjuk. Nagyobb mennyiségű levegő felvételére és tárolására is képes, aminek következtében hihetetlenül friss levegőt biztosít. Fürdőszobában is előnyös, mert páraterhelése nagy, így páraelszívóra sem lesz szükségünk.

Egy vályogvakolatú házban élni egyet jelent a jó levegővel, energiatakarékossággal és károsanyag-mentességgel. 

Neked ajánljuk
A darázsfészkek inspirálták a különleges lombházak megálmodóit Elméletileg már minden adott a nullenergiás otthonokhoz A polisztirol-alapú hőszigetelés is lehet fenntartható? A Porsche okkal bízhat a Taycan sikerében Ukrajnában is nagy sikerük van a napelemeknek
Tovább a forrásra: webradio.hu
Vissza
Hírfolyam