2021. július 28., Szabolcs
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egyedülálló okosotthonok és irodaház épül Budaörsön

Budaörs egyik kedvelt részén, a város szívében, a MolnárBeton Kft. kivitelezésében épül az összesen 37 lakást és több mint 1200 négyzetméternyi irodaterületet kínáló Edison Center.

A MolnárBeton célja, hogy a legmagasabb színvonalon kivitelezett, 21. századi technológiával és professzionális minőségben épült lakást vehessenek birtokba a tulajdonosok – írja a Magyar építők.

A társasházban a 37 lakásból már csak 7 eladó maradt.

A társasház AA++ energiaosztályú, zöld lakásokat kínál, ami az elérhető legkedvezőbb besorolások közé tartozik.

 A penthouse lakások erkélyekkel, geotermikus hűtéssel és fűtéssel, okosotthon-megoldásokkal, valamint alumíniumablakokkal és motoros alumíniumredőnyökkel készülnek. Mindezek mellett a légcserélő rendszer gondoskodik arról, hogy ablaknyitás nélkül is pollenmentes friss levegő jusson a lakásokba, az elhasznált levegő hőjét pedig a légcserélő rendszer használja fel.

Látványterv Fotó: MolnárBeton/magyarepitok.hu

Az Edison Center Budaörs építésénél a legmodernebb, környezetbarát technológiákat építik be a kivitelezők. Éppen ezért az irodák is a fenntarthatóság jegyében készülnek, ami nemcsak a környezetet kíméli, de olcsóbb üzemeltetési költséget is jelent.

Az épület maximálisan eleget tesz a zöld irodaház követelményeinek: megújuló energián alapuló üzemeltetést, geotermikus hűtést/fűtést, légcserélő rendszert és A+ energiahatékonyságot kínál használóinak.

Neked ajánljuk
Rekordgyorsan, minimális anyagfelhasználással épült fel egy iskola Malawiban A fenyő magas világpiaci ára adhat esélyt egy új magyar építőanyagnak 45 ezer műanyag palackból épült közkönyvtár Ghánában Éghajlatváltozást tűrő kukoricákat nemesít az ELTE Azonnal cselekednünk kéne, ha meg akarjuk menteni az óceánok élővilágát
Tovább a forrásra: magyarepitok.hu
Vissza
Hírfolyam