2020. augusztus 4., Dominika, Domonkos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egyedülálló okosotthonok és irodaház épül Budaörsön

Budaörs egyik kedvelt részén, a város szívében, a MolnárBeton Kft. kivitelezésében épül az összesen 37 lakást és több mint 1200 négyzetméternyi irodaterületet kínáló Edison Center.

A MolnárBeton célja, hogy a legmagasabb színvonalon kivitelezett, 21. századi technológiával és professzionális minőségben épült lakást vehessenek birtokba a tulajdonosok – írja a Magyar építők.

A társasházban a 37 lakásból már csak 7 eladó maradt.

A társasház AA++ energiaosztályú, zöld lakásokat kínál, ami az elérhető legkedvezőbb besorolások közé tartozik.

 A penthouse lakások erkélyekkel, geotermikus hűtéssel és fűtéssel, okosotthon-megoldásokkal, valamint alumíniumablakokkal és motoros alumíniumredőnyökkel készülnek. Mindezek mellett a légcserélő rendszer gondoskodik arról, hogy ablaknyitás nélkül is pollenmentes friss levegő jusson a lakásokba, az elhasznált levegő hőjét pedig a légcserélő rendszer használja fel.

Látványterv Fotó: MolnárBeton/magyarepitok.hu

Az Edison Center Budaörs építésénél a legmodernebb, környezetbarát technológiákat építik be a kivitelezők. Éppen ezért az irodák is a fenntarthatóság jegyében készülnek, ami nemcsak a környezetet kíméli, de olcsóbb üzemeltetési költséget is jelent.

Az épület maximálisan eleget tesz a zöld irodaház követelményeinek: megújuló energián alapuló üzemeltetést, geotermikus hűtést/fűtést, légcserélő rendszert és A+ energiahatékonyságot kínál használóinak.

Neked ajánljuk
Nincs apelláta: zöldbe borul az osztrák főváros A építési hulladék is lehet alapanyag Hogyan vigyázzunk a vízre az otthonunkban? – Infografika Ehető vadon termő növények a tányéron Az őshonos emlősök negyede a kihalás szélére került Angliában
Tovább a forrásra: magyarepitok.hu
Vissza
Hírfolyam